QUEEN088 Kızlar bebeğin altkısmında ağrılar var ?Normalmi?Sizdede oluyormu?Çok endişe yaptim doktorami görünsem
1Ada1 QUEEN088 bende de olmuştu canım hatta kasıklarıma da vuruyordu doktora gittim baktık bi sorun yoktu kasılmalar agrı yapabilir demişti. Ama dayanılmayacak bir agrıysa başka bişey olabilir
Bnmv-1 QUEEN088 bende de çok ağrı oluyor gele gece tuvalete gideceğim zaman veya tuvaletim geldiği zaman korkuyorum valla
Halimee1634 Doktorum rahim büyüdüğü için kasiklarda ağrılar hissedebilirsin demişti muhtemelen sizde de aynı ağrılar oluyordur ama bende sürekli olmuyor ara ara girip çıkıyor
1Ada1 QUEEN088 uzun süreli değilse korkma bişey yoktur inşallah. Ama ne desek de insanın içi rahat etmiyor biliyorum🌸
QUEEN088 Bnmv-1 Ha aynem bende tuvalete giderken korkuyom bişey olur felan🥺Öyle sanıyordumki tek ben öyle düşünüyorum
Flz-cner98 Kızlar o değil de bende 15+5 hamileyim. Ayakta kalınca karnıma bişiler oluyo nefes alamıyorum hemen kusasım geliyo sizde de oluyo mu
Halimee1634 Flz-cner98 bende 15+5 im fazla ayakta durunca kasıklarımda hafif ağrı oluyor oturunca geçiyor ama
Flz-cner98 Halimee1634 o ağrı hep var zaten bazen çok fena sıkıştırıyor bazen çok hafif ama ben ayakta kalınca bazen oluyor o da ayakta kalınca karnımdan bişey asılıyorlar sanki nefesim kesiliyor