Ozlem_2021 Merhaba bebek bakım seti alacağım.(Tarak, fırça, tırnak makası vb.)çok kararsızım hangi marka iyi acaba???
Bayancorek Ozlem_2021 Tarak Trendyoldan Fulia marka aldım, keçi kılı doğal yumuşacık. Tırnak makası direk e bebekten aldım, set halinde değil tekli normal bebek tırnak makası. Chicco set kullananlar pek memnun değildi çevremde tekli tercih ettim o nedenle. 🌸🤗
Nskyhn Ozlem_2021 taraf fırça fulia markalı keçi kılından aldım , tırnak içinde set seklinde Chicco bakım seti aldım 🖤
Padfoot Ozlem_2021 ben keçi kılı fırçayla otomatik törpü aldım. Setteki çoğu şey gereksiz ve çok işe yaramıyor
Eslem_1 Bayancorek fulia tarağı ben de görmüştüm midi boy değil mi. 3-4 cm civarı ? Herhalde standart oluyor ölçüleri almayı düşünüyorum Memnun musunuz kıllarda dökülme problemi vs oldu mu 🍀
Bayancorek Eslem_1 Hayır dökülme yapmadı. O kadar güzel ki dokusu, anlatamam. 🙈 Ben bu satıcıdan aldım, memnuniyeti en yüksek bunundu. Daha uyguna almıştım ama fiyat artmış. https://ty.gl/fqjyip0ybk 🌸🤗
Eslem_1 Bayancorek ahşap tarak da almışsınız siz ek olarak Sadece Fırçayı alsam yeterli olmaz mı? Ahşap tarak gerekli Mi
Bayancorek Eslem_1 Yok hayır ben öyle ikili uyguna geliyor diye aldım belki kendim falan kullanırım diye. Sadece fırça kullanılır zaten diğerine gerek yok. 🌸🤗
Bayancorek Ozlem_2021 Aaa hayır, öyle bir sorun yaşamadık. Ben doğum yapmadım henüz ama 1 aydan fazladır kullanıyoruz görümcemin bebeğine, koku yapmadı, kıl da dökmüyor memnunuz. 🌸🤗