Hasretaytemur Ecosss 17 nin sonlarında minik hissetmiştim şu an iletişim kurabiliyoruz 😍😍20+5 deyiz minik adamımla
Merveofs Benim ilk gebelik ve 19-20 dolaylarında hissetmeye başladım, tam olarak hareketlerini ise 23-24 gibi anladım 😊
Alparslaninannesii Ecosss 14 de başladım hissetmeye ilk hamilelik nadiren hissediyorum 15+ haftaligim suan
Busekradg Ecosss 19+6 yim daha simdi hissettim Allah bin şükür çok güzel bi his ya insan heyecanlanıyor 😙😙🤪🤪🥰
suleceren Busekradg nasıl anladınız hareket olduğunu? Bende bazı şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum
Busekradg Ecosss kac haftalıksın valla ikinci hamileliğim ama ilk heyecanı gibiydi valla ikikere attı çok güzeldi Allah herkese yaşatsın😅 Ne zamandır içim içimi yiyordu atmıyor diye😝
minikmelek1311 Ecosss benim ilk gebeliğim ve 16+6 da hissettim. Hemşireye sordum sende yağ olmadığı için erken hissetmişsin dedi.
2505 Ecosss 19-20 haftayı bulmuştu ilk gebeliğim şimdi kaçta hissedeceğim nasip olursa merakla bekliyorum 12+4üz😊
Bilgeszr İlkte 16 da 2.de 10 haftada bunda ise 8 haftada 😂😂🙈 pıt pıt atıyor arada bir her zaman değil suan 12 haftayız