Merhaba arkadaşlar valla ben de doğurdum 🙂39+6 da 14 Temmuz günü öğleden sonra kasıklarımda çok baskı vardı ama önemsemedim hatta gezmeye bile gittim eşimle ama bir gariplik vardı zaten kontrol günümde gelmişti akşam 10 gibi hastaneye gittik doktoruma bi gariplik olduğundan bahsettim gel hemen bakalım dedi bu arada ilk çatı muayenemi oldum benim için can acıtıydı 2cm açılmam olmuş ve rahmin yumuşamış sen bu gece doğurursun yatış veriyorum dedi bu arada ben daha öncesinde epidural normal doğum istiyorum diye konuşmuştuk. Yatışım yapıldı hemen doğumhaneye alındım lağma yaptılar ebe çatı muayenesi yaptı ve bir fitil verdi sancı için bu işlem de canımı çok acıttı suyumu patlattı sonra bu arada ben sancı çekmeye başladım sonra anestezi ekibi geldi saat 2 gibi epidural istediğim için iğne yaptılar bu işlemler çatı muayenesinin yanında vallahi hiçti bu arada o kadar yorgundum ki bi yandan sancı bi yandan bilinmezlik ben uyumak istiyorum dedim serum takmışlardı bitsin dinlenirsin dedi ebe ama son kez çatı muayeneni yapalım dedi bi baktı 9 cm açılmam olmuş bile hiç farketmedim çok fazla sancı çekmedim çünkü bu arada epiduralin en kötü yanı ıkınma hissi olmamasıymış ebe sancı geldiğinde ıkın diyor ama ben ıkınamadım sonra doktorum geldi ebe karnıma bastırarak bebeğin doğmasını sağladı ölüyorum sandım nefesim kesildi 3 ü 5 geçe oğlum doğdu çok hızlı oldu herşey birkaç tane dikişim var ama normal doğum yapabildiğim için mutluyum Allah herkese bir avazda kurtulmayı nasip etsin kolay diyemem zor ama sonunda tüm o acıları unutuyorsun şimdi oğlum yanımda 1 günlük oldu bile ☺️☺️