Damlahmett aylakiral 35. Haftadayım maalesef bende de oluyor hatta az önce uzandım sola yattım derin düzenli nefes alıp verin bebek baskısından ötürü sanırım ama gerçekten çok kötü bir şey 🥺
Ssennn aylakiral 39+3’üm şuan tam olarak bende öyleyim ama panik atağa çevirmeyin sakin olun şekil değiştirin derin derin yavaş yavaş nefes alın
aylakiral Ssennn offf Rabbim kurtarsın her yeri açtım öyle yapıyorum dua ediyorumm bol bol geçmezse gidicem doktora bu korkunç bir hiss tövbe estafullh ilk kez böle hissettim
aylakiral Damlahmett ArasBulutun_annesi Yaseminirmak Ssennn Doktora gitsem mi acaba siz hiç bu sebepten doktora gittiniz mi bana bu halim normal gelmiyor Bebek hareket ediyor hissediyorum ama bende büyük sıkıntı var ölecek kadar nefes darlığı cekmek normal değil gibi geliyor ilk kez yaşıyorum😭
aylakiral Ssennn Yaseminirmak ArasBulutun_annesi Damlahmett yaren8m Zeyzey27 Gamzesaa Ssennn Kızlar sordum Özeldeki doktoruma nefes daralması yaşıyorum ölecekmişim gibi o durumdayım ara ara gelip gidiyor ne yapmam lazım dedim Oda acile gidin böyle durumlarda lütfen dedi Sizinde bilginiz olsun sizlerinde şiddetlenir ise lütfen gidin Hepimize geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah🙏
Yaseminirmak aylakiral bebek ciğerlere baskı yaptığı için cok normal bendede oluyor her gün neredeyse 37+1
Ssennn aylakiral Şuan benim hala devam ediyor toparlanmadı daha nefesim ama o haftalardada aşırı sık oluyordu bana yemeği vs fazla kaçırıncada oluyordu
Zeyzey27 Aceba kilodanmi kac kilo aldiniz hamilelikte 35 teyim daha öyle problemim yok 94 kiloyum dusunun 86 kiloydum hamile kaldigimda .. korktum simdi bendede olirmu o nefes darligi
aylakiral Gamzesaa yok değil sanırım bebek büyüdü baskı yapıyo ondan bide dün aşırı hareketliydi Sonradan geçti hamd olsun😔🙏