ortak Arkadaşlar son yarım saatte 4 kez idrara çıktım. Bu doğum belirtisi olabilir mi? Sürekli çişim var gibi geliyor. Karnım düşmedi henüz sancım da yok
cgnduru ortak değil canım çoğu kişide var bu durum. Son zamanlarda bebek daha fazla yer kaplıyor buda baskı yapiyor normal yanı
MeriHera ortak bugün üşütmüş olabilirsiniz, idrarınızı az miktarda yapıyorsanız bu olasılık daha da yükselir.
btlbsr ortak bunu sorduğumda ebeler doğum hissi büyük tuvalete benziyor idrara sık çıkman ya da idrarın varmış gibi hissetmen çok normal bebek büyüdükçe daha fazla baskı yapıyor demişlerdi. Normal yani ☺️
Aydabu36 ortak o normaldir bence benim suyum geldiginde hastanedeydim dusun yataktan aferdersin tualete kadar yetisemiyordum tekrar yatagima doneyim derken gene altima kaciriyordum 🙈🤭😂
Kubra_miray_szr ortak yarım saate 10 defa gidiyorum senin yine iyi en son lavaboda yatacam ben gerçekten çok zor yaz ayları su çok tükettiğimiz için ondanda kaynaklanıyor 😞😞 Benim göbek düşmüş az bu hafta kontrolre gideceğim