Zehragniken Cigdemm1 33+4 olduk. Bugün çok kasilmalarim oldu. Sürekli sertleşti karnım. Yalancı sancılar mi acaba
Cigdemm1 Zehragniken sertleşme bende de çok olmaya başladı fazla ayakta kalsam eğilip kalksam hemen sertleşiyor
Zehragniken Cigdemm1 evet ya hele benim bugün aşırı oldu çok korktum ama geçiyordu hemen. Bi de ağrısız olunca içim rahattı o yüzden doktoruma yzdim ağrın olursa gel dedi
Cigdemm1 Zehragniken benim oğluş en son baş aşağı duruyordu o yüzden doktor fazla ağır iş falan yapma dedi döndüğünden beri ağrılar sertleşmeler kasılmalar daha da arttı
Zehragniken Cigdemm1 bizim ki de bas aşağı duruyor. O yüzdendir belki de. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz gercekten 🥲 çok heycanli
Cigdemm1 Zehragniken aynen öyle çok heyecanlı ve duygu dolu gidip gelip kıyafetlerine bakıp seviyorum 😂😂
Zehragniken Cigdemm1 ay sorma ya her seferinde de gözlerim doluyor valla. İyice duygusallaştım. Çok çok harika bir duygu Rabbım isteyen hak eden herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ♥️
Cigdemm1 Yesim619 yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde o zamanları görelim inşallah 🙏🏻🥹
Arasss6761 Son 42 🙏🥰 karnimda ara ara yumuşuyor sonra tekrar sertleşiyor rahim bölgesine ağrı giriyor bebek hareket ettikçe
Cigdemm1 Arasss6761 bugün ev temizledim biraz yoruldum sertleşti al bölgem zorluyor. Allah yardım etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🏻