mavibipapatya Selam gurbetlik zor insan arkadaş istiyor muhabet edebilceği dertleşebilcegi birbirine nasihat tavsiye vercek durumlarda danışcağı nasılsınız ben almanyada yaşıyorum bir tane çocuğum var 1 yasinda sizler ?
[silindi] mavibipapatya az önce yazdım görmedin bende frankfurttayım doktorun hangisi hastane hangisi bi sıkıntın varmı ?
Sevgiarf mavibipapatya bende Almanya Hamburgda yaşıyorum bi kızım var yakında oğlum gelicek son 3 haftası kaldı inşallah
[silindi] mavibipapatya hım anladım sen bana istediğin zaman yazabilirsin aynı bölgedeymişiz ztn 28 haftalık hamileyim bende 😊
[silindi] mavibipapatya evet bi düşük sonrası çok şükür rabbim bidaha nasip etti siz doğumunuzu hangi hastanede yaptınız acaba ?
Ceylooooooo @“mavibipapatya” merhabalar bende Almanya’dayım 6 yıllık Türkiye maceramın sonrasında doğacak olan bebeğimiz için tekrar Almanya’ya yerleştik 🥲
[silindi] mavibipapatya allah bağışlasın ilk defa duydum orayı nasıl bi yerdi benim doktorum bürgerhospital dedi de daha kayıt yapmadım🤷♀️