TurnaHifa Kızlar 26. haftamdayım, beyaz kokusuz kaşıntısız bir akıntım var. Birkaç hamile arkadaşa sordum “Olur böyle akıntılar” şeklinde cevaplar aldım. Ama emin olamıyorum, sizce de normal mi?
northandmother TurnaHifa aynı şekilde afedersin bembeyaz geliyor yoğun kıvamlı yaklaşık son 1 haftadır böyleyim 31+3 benimde
btlbsr TurnaHifa evet hamilelikte akıntı artabilir demişti doktorum. Rengi farklılaşırsa koku Vs olursa yüksek ihtimal enfeksiyondur ama kokusuz normal beyaz akıntı normal deniyor.
gyalinn TurnaHifa çok rahatsız edici benim de aynı şekilde. Sürekli iç çamaşırı değiştirmekten sinirim bozuluyor 😄 Doktora 2 defa sordum normal dedi. Herhangi bir ilaç vs gerek yok dedi. sanırım katlanıcaz😕
TurnaHifa izobellaaa-_- Bende gün içinde sürekli çamaşır değişikliği yapmak zorunda kalıyorum, acaba sadece bende mi böyle diye merak ediyorum
zuleyhasamet-11 izobellaaa-_- Aynı dert bendede var günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum bıktım valla
izobellaaa-_- TurnaHifa bazen kokuyor mu altım acaba diye insan içinde rahatsız olmaya başladım geçicidir umarım
denizz45 TurnaHifa bende senin gibiyim. Çamaşır yetiştiremiyorum bugün inan çamaşırımı elimde yıkadım giyebileyim diye 🤦♀️
YBusraS Kızlar 27 lerden beri bende aynı durumdayım günde kaç tane iç çamaşırı değiştiriyordum ama çözümü günlük ped de buldum tavsiye ederim ☺️
TurnaHifa YBusraS Benim doktorum günlük pedi çok önermediğini söylemişti o günden itibaren dikkat ediyorum
Guloyku YBusraS benimde aynı sürekli iç çamaşırı değişiyorum ama petler mantar yapar dikkat etmelisin