Mommynurse Benim günüme yakın olan var mı hazırlıklar ne durumda ben daha hiçbir şey yikamadm çanta hazirlamadm geç mi kaldım bilmiyorum ilk bebişim olcak 👀
gulsah_12 Mommynurse benmde 45 gün kaldı aynı durumdayım bende hazırlamadım eksiklerde duruyor hala 🙈yetiştiririz inşallah bebişlere ☺️
DilaraAslann Mommynurse bizim 57 gün kaldı Allah’ın izniyle cantamiz hazır 28 haftada hazırladım ki bu günlerde yapamzdim çünkü çok ağır hissediyorum kendimi Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah bebişimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
gulsah_12 Mommynurse yok bişe demedi geçen gün gittiğimde bende sormadım bu haftalardamı belli oluyor acaba
Mommynurse gulsah_12 bana 35 de gel nst ye baglicaz 37 de belirlicez dedi benim kızçe rahatına düşkün ters duruyor sezeryan görünüyor belki o yüzden gün verelim demiştir
Mommynurse DilaraAslann amin inşallah ben Allah nasip ederse 37 ye kadar caliscam çok şükür agirlasmadim ama elim gitmiyor hazırlamaya hazirlarsam gelcek gibi bi his var içimde 😂
gulsah_12 Mommynurse sezeryan istıyorsanız ayrı bi konu ama son ana kadar bile dönen varmışkı herzmaan normali daha çok tavsıye eden var hayırlısı olsun inşallah
Aysen17 Benimde tam 50 günüm kaldı artık yavaş yavaş hazırlasak iyi olur bence ☺️ aklımıza geldikçe eksiklerini tamamlarız
Ogretmen_Anne_ Mommynurse 51 günümüz kaldı bende hiç bisi yapmadım bebeğim hala makat gelişi duruyo moralim bozuk 😀 uygulamaya göre 51 normalde 39+2de sezaryen olcam dönmezse 😀
Kubra_miray_szr Mommynurse aa benimde 😁😁Ama ben ilk kızımın gününe getireceğim doğumu 7 eylül de dogdu kizim doktorumla konuştum buda 7 eylul olsun tamam dedi
Mommynurse Kubra_miray_szr bende 30 Ağustos a getirmek istiyorum 😍😂 zafer bayramı hemde erken doğarsa aslan burcu olmasn diye😂