rkyycbnn HTCMHMTKZK iri turp diyo uygulama ama o Kadsr da kücük oldugınu sanmıyom uygulamaya göre gitmemek lazım sacma bence
HTCMHMTKZK rkyycbnn Oyyy MAŞALLAH tabi o haftalarda turp tan daha büyük olacağını düşündüm bı anda 🙈🙈
Haticecebrail21 Dammy Birgun onumdesiniz🙂normal dogum mu olacak sezeryan mi?Birde çatı muayeninizi oldunuz mu ben haftaya olacam yalniz bebegim ters pozisyonda duzelmezse sezeryan olabilirmisim😫
Dammy Haticecebrail21 Benim bebeğim de makat geliş. Hiç donmedi. Doktorum donmez buyudu artık dedi ☺️Myomum var riskli gebelik yaşıyoruz 37+3 te sezaryen ile alacak doktorumuz kanama vs riski olduğu icin.
Dammy Dammy @Haticecebrail21 Çatı muayenesi olmadım canım zorunlu sezaryan olduğu icin. Tercih hakkım olsa yine sezaryen olurdum. Normal doğumda sürece ve bebeğe müdahale edilememe durumu beni hep korkutuyor. Her an komplikasyon olabilir gibi hissediyorum paniğim biraz. 🙈
BBuseY Gmz-gmz yok canım ben 56 kiloyum hala. Hiç kilo almadım sabahları tartınıyorum sabit . Ama gün içinde aşırı yiyorum bol bol su içiyorum .. tabi biz muğlada olunca herşey yeşillik bizim 😂 kilo nasıl alayım