Dilyara Merhabalar, 8 haftalık hamileyim, 4 gündür akşamları aşırı midem bulanıyor ( doktor prilam yazdı bir işe yaramıyor. Aynı durumda olanlar var mı? Akşam saatlerinde başlayan mide bulantısına bir çözüm bulabildiniz mi?
Mrv135 Dilyara Benim de akşam bulaniyordu ama bu iyi bir şey bence çünkü gün içinde yemek yiyiyordum beslenmiş oluyordum engel olmuyordu yani. Akşam da midem bulaninca eşim 1 limonu bir sodanin içine sıkıp tuz atıyordu ve anında kesiyordu benim bulantımı. Yani bende işe yaramıştı.
Seherselim Dilyara canım hamileliğin ilk haftalarında sıfır mide bulantısı yaşadım. 10 haftadan sora bende bi mide bulantısı peydah oldu akşamları sadece sabah kahvaltı yapabiliyorum. Akşama doğru midem oluyo taş gibi yediklerim boğazımda dizilip kalıyo adeta kusmazsam rahatlayamıyorum hiçbirşey yemek istemiyorum. Doktora söyledim gittiğimde bi. Hap verdi 3 4 gün iyiydim birşeyler yiyebildim. Sorasında bünyem hapa mı alıştı ne oldu anlamadım 3 gündür yine yediklerimi çıkarmadan rahatlayamıyorum.
Glsr11 Dilyara bende aynı durumdaydım limon tam geçirmese de hafifletiyoerdu 14. Haftada gecti bulantım umarım sizinde geçer bir an önce 🙏
Melismelo Benimde genellikle hep akşamları oluyodu bi cözüm bulamamışdım uyumaya calışıyordum.. 14. Haftada gecti