Remziyexx İyi geceler sevgili anne adayları ikinci gebeliğim birinci düşük oldu Buda ikinci biraz korku var Allah’ın izniyle hayırlısı diyorum pek bilgili değilim beta 101 çıktı şanşıma doktor yok bana bilgi verirmisiniz yükselir mi nasıl sizinki
mmzbk Remziyexx adet olmam gereken gün test vermiştim 84 çıkmıştı iki gün sonra 380 olmuştu size tavsiyem bekleyebiliyorsanız adet gecikmesini bir hafta bekleyin
mmzbk Remziyexx doktor geçikmeden 84 çıktıysa iyi demişti bana ama yinede genelde 1200 sayılardan sonra kese görülüyor. Her gün o değer %50-60 oranında yükseliyor
Remziyexx mmzbk peki nelere dikat etmeni falan söyledi mi bizim burda imkanlar çok sıkıntılı doktor aç bak tamam yeter hiç bilgi vermiyor o yüzden biraz fazla endişeliyim
mmzbk Remziyexx sen çok umutlanmadan hamileymişsin gibi yaşantına devam et bence. Ağır kaldırma çok yüksek yerlere uzanma ilaç kullanma yediklerine dikkat et salam sosis gibi şeylerden bir süre uzak dur onun dışında tek çözüm beklemek 1200-1500 leri görmeden muayeneye gitmene gerek yok çünkü öncesinde kese oluşmuyor. Ben 9 gün gecikmede gitmiştim. Rabbim hakkında en güzelini versin inşallah zaman zor geçiyor bu dönemde
berencisil_ Remziyexx benim adet günü 180 çıkmıştı bence normal değerin ama 2 gün arayla baktırmaya devam et