edis22 Merhaba anneler. 16gunluk bebisim var. Bazen emziriyorum ama doymuyor mamada veriyorum. Sizinde bebisler bu kadarken kac ml mama veriyordunuz? Acaba yeteri miktarda veriyormuyum diye ogrenmek istiyorum?
bykarakan edis22 emzirmeme göre değişiyordu ucu olmadığı için tutması çok zorlaşıyordu bazen tutarsa sonrasında 30 verirdik tutamaz ve çabaladıkxa yorulunca 60 verdiğin oluyordu çabuk kusardı zaten 🙃
litfenama edis22 benim ki biraz küçük doğdu ve ben de mamayla destekliyorum. 30 cc içmişse 30 daha yapıyorum. Direkt 60 yapıp ne kadar içtiğini kontrol ediyorum. Mamayı içince tekrar aynı ölçüde yaparak ne kadar içtiğini kontrol edebilirsiniz. Zaten doyduğu noktada kendisi bırakıyor.
edis22 Deletedmom_30 cun emziriyorum 2 dk sonra yine acikiyor. Oyuzden yetmedigini dusunup ve mama veriyorum. Mama verdigimde artik doyuyor
edis22 bykarakan benim gogsumun ucu var ama emziriyorum 2 dk surmeden tekrar acikiyor ozaman doymadigini anliyorum mama veriyorum bakiyotum doydu
edis22 litfenama benimkide kucuk dogdu. 2900 gr dogdu. O yuzden bende mamayla destekliyorum ki cabuk toparlansin diye. Ilk gunlerde 25 veriyordum simdi 50 yapmisim ama sanki artik 50 az geliyor doymuyor sanirim. Oyuzden sorayim dedim fazla yaparsam bu haftalarda zararli olurmu
bykarakan edis22 bebeğini sen daha iyi bilirsin canım 1 aylıktı 60 ml içtiği olurdu şimdi 11 aylık çok acıksa bile 120 içmiyor kızım