Motherbabys Merveizmir 12. Haftada yanılma olabilir benim kız demişti 16+5 te erkek dedi 21+5 iz oğlum olucak🥰🤲
HTCMHMTKZK Merveizmir 12+4 te öğrendik canım oğlumuz olacak hayırlısıyla çok net belli ultrason da paşa hemen gösterdi kendini 😊✌️
Meliha09 Merveizmir ben 12 de öğrendim canım ama ben ikili test yerine tarama testini yaptırdığım için net bir şekilde 12 de öğrendim yoksa 17 de bile öğrenemeyen var
Muzlupuding Merveizmir benim ilk tahmini 9 haftada yapmıştı erkeğe benziyor demişti 13+4 de gittim %100 erkek dedi ve hala değişmedi :)
Cansu_7997 Peki ilk haftalarda cinsel ilişki zarar verirmi 11 haftdayim eşim istiyor kızlar nasıl edeceğim bilmiyorum.:/
HTCMHMTKZK Cansu_7997 Benim doktorum risk almayı sevmediği için ilk üç ay kesinlikle yasak demişti. Ama arkadaşımın doktorları hep izin vermiş bilemiyorum yani ama riskli bir gebeliğim olmadı çok şükür her şeyim yolunda 🤲
Mamakaralis Cansu_7997 riskli değilseniz doktor öyle birşey söylemediyse hiç korkulcak birşey yok bilimsel birşey bu doktorunuza sorun
Cansu_7997 HTCMHMTKZK bana da dr 2 haftada bir dedi şükür benimde düşük riskin falan yok ama insan ister istemez korkuyor bide hic belirtince yok bel ağrısı harici bel avğrıların oluyor
Melokrks Merveizmir 13 de erkek dedi hatta aşırı net belliydi kesin eminim dedi dediği gibi çıktı oğlum olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻💙
Cansu_7997 HTCMHMTKZK maslaah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 11+2 cinsiyeti nedir?
vesilece Merveizmir sakın merak edipte doktora sorma canım bana 13de kız dedi erkek çıktı 🤦🏻♀️ Boşver büyüsün net olsun
HTCMHMTKZK Cansu_7997 Amin canım inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım oğlumuz olacak nasipse 😊
HTCMHMTKZK Cansu_7997 12+4 te kontrolüm vardı var mı tahmin dedik direk gösteriyordu zaten tahmin etmemek elde değildi 😊