Bsrbrn Merhaba , bugün doktora gittim 6 haftalık olduğunu söyledi. Bebeğin kalbinin 102 attığını zayıf olduğunu 1 hafta daha beklememiz gerektiğini iletti. Karamsarlığa kapılıp çok üzüldüm. Tecrübeleriniz var mı yardımcı olur musunuz
Mavisperi Bsrbrn hiç üzülme canım bende ilk oğlumda duymamıştım 6 haftada şimdi bilerek gitmedim 8 hafta olmasını bekledim o zaman gitmistim Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etmesin hamilelik bir yandan da paranoyaklik zaten bence 🥰 burnun kanasa acaba mi oluyorsun annelik böyle bisey
ikkrk91 Bsrbrn 6haftalikken kalp atışını duymaniz bile iyi bir durum. Ben 7+5 te duymustum. Daha küçük oyuzden olabilir kendinizi uzmeyin. Sizin haftanizda duymayanlar okadar cokki
terlikgeliyor Bsrbrn devlet Hastanesi’ne mi gidiyosunuz ? Yani doktorunuzun söylemesi lazım daha yeni oluşmuş bir kalbin çok güçlü bir şekilde atamıcanı . Ben 8 haftalıkken duymuştum kalp atışını. Sizin 6. Haftada duymanız iyi yani. Boşa kuruntu yapmayın 1_2 hafta sonra gidin . Daha yeni oluşmuş minnacık bir kalp o annesi üzme kendini rabbimin izniyle biseycikler olmaz💓