hayallliiim Arkadaşlar 8 9 haftalık bir gebe evde kendisi düşük yapsa anlarmı et parçasımı düşüyor bilgi verirmisiniz
Minik_prenses hayallliiim anlar ama hepsi düşer mi bilemez doktora gitmesi lazım belki içerde parça kalmıştr
freuze hayallliiim Ben 8+2 de evde düşük yaptım. Aşırı yoğun ve pıhtılı kanamamam oldu. 3 saat boyunca hiç durmadan devam etti. Ayrıca biraz ağrılıydı. Adet ağrısından biraz daha fazlaydı. Bunlar başlamadıysa düşük değildir. Korkmayın.
hayallliiim tazebiranne_hg04 ya kuzum benim hiç ağrım yok be şöyle özür dileyerek yazıyorum küçük abdeste çıkıyorum ya bir ve ya 2 damla beyaz böyle alıntı geliyor bembeyaz ben ondan korktum ama nette okudum normal gibide geldi hastanede de personel koronaymış ondan evham yapıp da bebeğimi tehlikeye atmak istemedim
hayallliiim Anonymousmom benm küçük abdestimle bir iki damla özür dileyerek diyirum beyaz bembeyaz akıntı geldi ama agrım yok o akıntı normal mi
hayallliiim Minik_prenses benm küçük abdestimle çok özür dileyerek yazıyorum beyaz akıntı geldi bir iki damla da hiç bembeyaz gelmemişti dedim evham mı yapıyorum
Tekininannesi hayallliiim beyaz akinti olması çok normal bu düşük değil.. düşük dediğin adet gibi kanamanın olması ve et parçaları düşmesi kanlı düşük yaptim kanlı psrcalar düşürdüm
Yagmurrr98 hayallliiim Beyaz akıntının normal olduğunu yazıyor zaten aklınıza böyle şeyler getirip strese girmenin ne mantığı var bebeğin sağlıklı ise zaten düşmez genelde sağlıksız bebeklere düşer diyor doktorlar iyi şeyler düşünün iyi olsun
Minik_prenses hayallliiim o oluyor hamilelikte ilerleyen haftalarda daha da çok oluyor önemli olan kanama olmaması
Habus hayallliiim kanama yoksa beyaz akıntı gayet normal. Ben 27 haftalığım hala ara ara görüyorum korkmayın 🙏 ama enfeksiyon da olabilir kontrole gittiğinizde doktorunuza söyleyin enfeksiyon ise ilaç verebilir.
hayallliiim Minik_prenses kanamam yok olmadı hiç kahverengi leke oluyor oda kanama alanı yok ama coraspirin kullanıyorum ondan olabilir dediler yinede istirahat ediyorum
hayallliiim Meryeeem10 kahverengi lekeö var ama 3 haftadır ara ara geliyor ve peçeteme onun için kontrol oldum kanamam yok çok teşekkür ederim
hayallliiim Tekininannesi çok geçmiş olsun canummm.Allahım herkese sağlık ve afiyetle nasip etsin yok kanamam yok
hayallliiim freuze kaç haftalık oldun canm Allah’ım sağlık afiyetle almayı nasip etsin ikimizede bende Mart’ta kürtaj oldum 9+1 olduk bugun
freuze hayallliiim 31 martta evde düşük yaptım. Parça kalmış. 1 nisanda kürtaj oldum. 2 adet olup gebe kaldım çok şükür. Şu an 6+5 iz. Bebişi de kalp atışını da gördük. Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Nurcantas65 Canım düşük ağrısı baya kötü adet ağrısının 6 tık ustu düşün ben 18 haftalıkken düşük yaptım. Baya zorluyor insanı aşırı kanama ve parça düşüyor. Senin dediğin düşük değil,normal akıntı
hayallliiim Nurcantas65 bu arada çok geçmiş olsun Canım kalp durdugunda yada düşükte belirtiler kayboluyor mu mesela benim bulantım bi anda gitmişti kalbi durmuş devam etme ihtimali oluyormu