_sanslianne_ çantaya ne koyacağımi tam olarak bilmiyorum İnternet’e fazla fazla bilgi var boşa gerekmeyen eşya koymak istemiyorum sezeryan doğum olacak baba neyi ne kadar koymam gerektiği hakkında bilgiverebilir misiniz tecrübelerini nedir
Derya _sanslianne_ momun daha fazlası kısmında hastane çantası için liste var ben ordan bakarak yaptım öneririm çok güzel 🌸
Muno22 _sanslianne_ depent bol bol al derım cok kurtarıcı ben iki gün kaldım ondandr mıdır bılmem goturdugum hersyı kullandım varis corabı gıy derım amelıyata gırerken bacaklarda ayaklarda sısme oluyo ben gıydım bırde korse al derım ayağa kalkman daha rahat yurumenı saglıyo ıkı büklüm durmuyosun en azından
_sanslianne_ Muno22 depend i hasta bezi olarak mı aldın yoksa ped gibi kulot gibi cesitleride var onlardan mi aldın
Muno22 _sanslianne_ hayır bana hadtaneden aldırdılar zaten hemen takmamı soyledıler ve hemen topladım kendımı ilk yürüyüşüm ve ıkıncı yuruyusumde annemle yurudum dıgerlerını tek kendım dık durabılıyordum korse sayesınde bır zararını görmedim hıc