Karelinannesi Kızlar evde iki kolumdanda deneyeyim diyip ölçtüm. Sol kolumdan 10/6 çıktı sağ kolumdan 11/7 çıktı. 1 dk sonra sağ kolumdan tekrar ölçtüm yine 11/7 çıktı. Sağ kolu mu dikkate almalıyım sol kolu mu? Bu arada 33 haftalık hamileyim
sherlock Karelinannesi ikisi de normal canım birer birim fark olabilir. 9/5 12/8 arası değerler normal.
Hulus Karelinannesi tansiyonunu gayet normal bence ben hamileliğin başından beri 9 un üstünü hic gormedim doktorum her kontrolde normal diyor önemli olan yükselmemesi.
eslemesila sherlock tam açmak istediğim post bayramdan bu yana sürekli 9 a 3 8 e 3 bugünde 7 e 3 oluyordu ölçümleri nasıl sizce sürekli bas ağrım var
BeyzaKrks Merhaba tansiyonunuz gayet iyi 9/5 gibi şekiilde olsa biraz düşmüş olurdu. Sizi etkileyen bir durum mı var ? Halsizlik baş dönmesi gibi vs ?
Karelinannesi BeyzaKrks tansiyonu ölçmeden 10 dk önce nefes darlığım ve kalp çarpıntım vardı tansiyon aletine pil takıp açana kadar geçti. O yüzden ölçmek istedim🌸
Yildiz028 Karelinannesi ikiside gayet normal suanda. Kendinizi dinlemeyin rahatlayin kafanizi oraya takarsaniz cok cok panik oluyor insan saglikla alin kucaginiza ins.😊
sherlock eslemesila gebelikte biraz tansiyon düşer zaten ama 3 çok düşük canım doktorunla görüşmen gerekiyo senin. Panik yap diye söylemiyorum aniden bir şey olmaz ama doktorunun bilgisi olsun mutlaka. Geçmiş olsun🌸
Yildiz028 eslemesila cok dusuk doktorunuzla konusun. Tansiyon dusuklugu ilk gebeligimde cok yasadim evden cikamiyodum. Mutlaka doktorunuzla ieltisime gecin
Yildiz028 Karelinannesi doktor bana bol su ic cay kahve az tuket ve gunese cikma demisti benimde cok carpintim ve nefes darligim oluyordu. Muhtemelen tansiyonunuz dusuyodur.
eslemesila sherlock düşündüğün için çok teşekkür ederim ama devlette gittiğim için doktora soramadım ama sürekli tuzlu biseyler tüketmeye çalışıyorum ayın 20 sine randevu bulabildim
Snmbysl Karelinannesi sol kol kalp atısından yüksek cıkar derler biraz dinlenip ölçtügünde cıkan sonuc normal çok halsizliğiniz olursa tuzlu ayran içebilirsiniz
eslemesila Yildiz028 bende inanın yataktan bile zor kalkabiliyorum devlete gittiğim için ayın 20 sine randevu bulabildim o yüzden o zamana kadar cekicem
eslemesila Vera09 hayır bayram tatili olduğu için anca ayın 20 sine randevu alabildim devlete gittiğim için