btlbsr Merhaba, tecrübe etmiş anneler hastane çıkışları gözüme çok küçük geliyor sanki prematüre gibi. 3 aylıklarda çok büyük sanki 62cm genelde. Doğumhaneye yenidoğan takım mı verdiniz 3 aylık takım mı?
sherlock btlbsr bebeğe göre karar ver canım ben çok erken almıştım bebek 3800 doğunca bi kaçı olmadı. 0 ay alma yine bi kaç hafta giyebilsin. 1-3 ay var lcw’de mesela onlar iyi.
Pelinakcn btlbsr yenidoğan sadece isimli takım yaptırdım ama doktorum bugün 4 kg ve üzeri bekliyorum dedi olacak mı takım bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bebeğin kilosuna boyuna bağlı tamamen, eğer siz ve eşiniz uzunsa bence 0-3 ya da 1-3 aylık alın elinizde kalmasın boş yere
Aysegulunlu btlbsr yenidoğan tabi ki. Ama tecrübeme dayanarak yenidoğan tulum almadım hiç. Alt üst takım aldım.
btlbsr sherlock teşekkür ederim. Hepsi el kadar geliyor gözüme bebek doğumca cidden o kadar küçük oluyor mu merak ediyorum hiç yenidoğan görmedim 🙈
Kamumu Pelinakcn benim bebeğimde 4 üzeri doğdu. Yaptırdığım takım olmadı. Hastane kendi kıyafetlerinden giydirdi. Kumaş esnekse olabilir belki.
btlbsr Pelinakcn 34+2 de şu an 48 cm 2560gram eşimde bende 176cm boyumuz. Ben en iyisi bi sonraki kontrol tahmini boy kilosunu sorayım iyi hatırlattınız teşekkür ederim 🙂
btlbsr Aysegulunlu evet tulum bende tercih etmedim alt üst takım daha kullanışlı dedi herkes teşekkür ederim ☺️
Ogretmen_Anne_ btlbsr valla şahsen ben fark etmeden almışım 3 ay iyiki öyle yapmışım çok ufak olacağına bi tık büyük olsun annelerimiz öyle yapardı ya önceden 😀
btlbsr Ogretmen_Anne_ zaten çabuk büyüyor 40 ı çıktı mı tamam diyor herkes ☺️ Annelerimizin mantığı gerçekten güzel seneyede giyer mantığı büyük büyük, yetişkinler bile oversize a döndü 😁 tek şeyim yeni doğduğunda 3 ay çuval gibi mi olur. Fotoğrafçı tutmadım ama kendimiz çekeriz gene.
ZeynepAlbyrk btlbsr 3 yigene sahip bi teyze olarak ve kardeslerimden aldığım tavsiyeyle ben yenidogan aldim onları götüreceğim.
btlbsr ZeynepAlbyrk teşekkür ederim ☺️ Yiğenlerinizinde evlatlarınızında ömrü bahtı güzel olsun inşallah.
Deletedmom52620 btlbsr doğuma kadar 3 kilo olur yenidoğan olur ama 40 gün en fazla giyebileceği sonra 1 aylık 3 aylık takımlar çünkü tulumlar bacak boyundan kısalıyor
btlbsr Kamumu hayırlı evlat olsun bahtı ömrü güzel olsun inşallah. 32.haftada bebeğin kilosu kaçtı hatırlıyor musunuz?
Pelinakcn btlbsr sizlerin de boyu kısa değilmiş uzun bir bebek olabilir 😊 benim 1.80 cm eşimin 1.92 cm boylarımız o yüzden ben cesaret edemedim yenidoğan almaya pek 😅
Ogretmen_Anne_ btlbsr yok ya o kadar fark olmuyo 0-3 ay al bebiş çok şeker duruyo içinde prematüre değilse tabi 😀😀
btlbsr Deletedmom52620 sadece hastane için yenidoğan bir tane o zaman evin içinde büyük giysede olur 😀 teşekkürler ederim.