Halime90 Karın ağrınız ve kaasık ağrınız oluyor muydu ? Anneler bilen varsa yazabilir mi 🌸 bebek büyüyor diye mi oluyor anlamadım ama ilk gebeliğimde böyle yaşadığımı hatırlamıyorum . Doktorada tekrar gitmek istemedim 15 gün önce göründüm
Guloyku Halime90 benim de ilkinde olmadı ikincide olmuştu yürüyemeyecek şekilde Dr normal dendi yatıcan zorlanmıycan filan yine de Dr sor
Senos14 Halime90 tek taraflı kasık agrıları gayet normal kızımda cok yasadım yuruyemiyodum keskin agrıdan dolayı ikinciye hamileyimde ondada aynı mesela ama tecrübe olunca korkulacak bişey olmadıgı için sorun olmuyor rahat olun bol bol dinlenin 😊
beyzazz Halime90 bende suan 15 hftayım ve ara ara karın, kasık ve bel ağrılarım oluyor hala gebeliğin basından bu yana hep vardı doktor bunun normal olduğunu söyledi, özellikle temizlik va yaptığımda çok daha artıyor
Melismelo Evet var ve 26. Haftamdayım hala gecmedi bebek büyüdüğü icin dedi doktor ölüyorum o ağrılardan.. magnezyum icin
Halime90 Melismelo bende görüşim tekrar yazdırim . Genelde çok yorulunca oluyor ama illa ki iş yapıyorz oturmakla olmaz
Halime90 Senos14 teşekkür ederım ☺️ Bu aralar yoruldm konserve falan yaptm bahçeden domates topladm ondan arttı sanırm
Pijamaskeliler Senos14 bende bisi dicem daha önce 3 kaybim var bu 4.gebelik herşey yasak bana o yüzden 10+4 en son 8 de gittim caraamba kontrol var bugün banyo yaptım sonra başladı tek tarafli ağrı bacağıma vuruyor ayağım da soğuk zor ısınır acaba dedim ondan mi etkiliyor yattım saatleri geçmedi yatarken iyi ayakta hissetrrio kendini onla beraber bacağimda agrio ztn selülit az da varıs var🤦♀️🤦♀️
Nazendehanim Halime90 bende de oldu o haftalarda hala oluyor ara ara 14 ten sonra daha hızlı büyüyor sanki karın da büyüyor ondan sanırım
Senos14 Pijamaskeliler gayet normal belki kızınız olur aklınıza ben gelirim tek taraflı agrılar genelde kıza işaret 😊 ayagınızı sıcak tutun bide yazda olsa usutmeyin
Pijamaskeliler Senos14 ayy valla baktım nette sıcak tutun diyordu ısındı geçti biraz çok şükür simdi sen de diyince rahat ettim kız bebeklere bayılıyorum tabiki öncelik sağlıklı olsun benim bu haftayı da gecebilmem hiç geçmedim cunki o yüzden endişelendim birde baştan beri hiç bulantım olmadı sabah açken oluyor yiyince geçiyor göğüsler sis bazen uçlar sızlıyor arada bir bu kadar 😊