sabi_sf Kizlar 4+5 hamileyim. Akintim su gibi geliyordu bugun biraz sari acik acik kahverengi gibi degisildi. Ne demek oluyor bu? Peceteye sildigimde hiss etdim rengi koyulasmis
Esratufan sabi_sf bendede oldu korkuyorum sarı akntıydı södi silince kahverengmsi sarmsı bı akntı oluyr ve kötü kokuyor çok şüpheleniyrm kötü bişe çkmz inşallah
Semayurdakul sabi_sf yerleşme kanamasından olabilir korkma.kirmizi kan rengi olmadığı sürece.kac kez kanamam olduğundan artık deneyimlendim sanirim😔😊
Btl-Als Esratufan Kokulu olursa enfeksiyon vardr bencede aynı durum var tek kullanmlk şase kullandm fitil kullndm banamısın demiyor artık kronik olmuş
sabi_sf Btl-Als kokusu yokdu 1 kez bir hatt gibi bir lekenme oldu ondan sonra hiç bir şey yok. Ben duş aldım sonra bu lekelenme oldu, ben öyle düşünüyorum ki gecen aydan kalan tüpteki adet kanıda ola bilir.
Esratufan Btl-Als fitil kullndm iki hafta pnce ama smdide kahverengi leke olması korkttu hastaneeler açlsa görncem inşallah sizede çok geçmiş olsun geçer inşallah
Esratufan irmgzr13 ilaç kullanıyomsunz peki enfeksiyon belirtisine benziyo ama ister istemez tedirgnlk oluyo
irmgzr13 sabi_sf doktora gittim bana enfeksiyon için toz bi ilaç verdi tek kullanımlık kullandım ve bol bol su içmemi söyledi geçti sayılır benimki de
irmgzr13 Esratufan bana ilk başta idrar testi yaptılar acilde alttan muayeneyi sonradan istediler ama ben kabul etmedim
Esratufan irmgzr13 teşekkür ederm geçmiş olsun inşallah 🙏🏻 Pazartesi iyibari ile bnde grncem enfeksiyona benzıyo bnmkide