Papiiii Merhaba kizlar nasilsiz??Hamile kalmadan pnce cinsiyyet pilanlayanlar ve tutanlar vrmı?Evlat evlatdir candırr erkekde kizda kabuldur rica ederim bazilari gelipp ne önemi var demesin.Bunları bende biliyorumm ve ayırt etmem.Sadece sormak istedim yapann ve tutanm varmı??
Hemsure Papiiii yumurtlama döneminden 3 gün önce falan ilişkiye girince kız olur muhtemelen diyorlar kız spermi daha uzun süre yaşarmış , yumurtlama döneminde olursa erkek sperm daha hızlıymış tutma olasılığı yüksek diyorlar birde şey duymuştum anne protein ağırlıklı beslenirse biri sebze ağırlıklı beslenirse öbürüydü tam hatırlamıyorum hangisi erkek hangisi kız . Bilimsel açıklaması var mı onu da bilmiyorum ama
Deletedmom83940 Papiiii keşke önce bi türkçe yazmayı öğrenseniz de sonra cinsiyet planlamasına geçseniz
Zln2152 Papiiii böyle bir şey imkansız. Ve burda onca kadın sadece bir evlat sahibi olmak İÇİN canından bile vazgeçebiliyor bende dahil. Cinsiyeti yok böyle şeyin evlat evlattır önemli olan var oluşları ve sağlıklı sıhhatli olmaları allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Princessmom Papiiii evet ben denedim canım tuttu Erkek bebek için protein agırlıklı beslendik özellkle eşim. Yumurta çatladgı gün ilşki ve ilişkiden 1 hafta önce kadar asla ilşkşye girmedk. İlşki derin olmalı ve kadın erkekden daha önce orgazm olmalı falan. Bunlar nette yqzanlardı arastrdgm kadaryla denedm. Bende tuttu. Tabiki bunlarn yüzde 100 geçerliliği olmadgını doktorlarda söylüyor ama bilimsel olarakda arastrımalar var sonucta onları da yok sayamayız. Hiç bi yöntem 100de 100 değil malesef
Papiiii hirahamza65 Canımm araşdırdım istersen sende bir araşdır bazi doktorlar varr eşinin ve senin sogum tarihlerine gore bie yil icinde hangi gunlerdee kiz hangi gunlerde erkek bebek olaaligin yuksek onu hesapliyip o gunlerde iliski oneriyolar cogu insan yaptiriyorr yapmışlarında bir fikrini alayim istedim
Papiiii Hemsure anladım canlm cok tesekkud ederim evet buda dogru benn doktorlarin hesaplamaisini sordum ama onlar hangi gunler kiz hangi gunler erkek olma ihtimali yuksek soyluyolar cok yayilgan olduu bu bende bir yaotiranlar varmı diye sormak istedim
Papiiii Haybeybi Geeçekten oyle verdigim cevabi okursanız neden sordugumu sizde anlarsinizz gercekten insanlarin kalbi cok kotulesmiss cok kinli olmuslar hic kendiki bozmadan tesekkue bile etdim ama saygisizlik ayri bisey tabi kendine yakisdirmissa
Ogretmen_Anne_ Deletedmom7373700 Bende anlam veremiyorum ha kız ha erkek özellikle cinsiyet belirlemeye çalışmakta ilginç zaten cinsiyeti erkek belirliyor 😀 geçende kızı olacak diye üzülen bi kadın görmüştüm harbiden doğacak çocuğa üzüldüm ya
izobellaaa-_- Eşim erkek olsun diye kadından önce orgazm olmak gerekiyormuş dedi öyle yaptık erkek oldu ama ben kesin kız olur kız istiyordum küçük elbiseler almıştım boşa gitti😂😂
Deletedmom7373700 Haybeybi işine gelmeyen eleştirel yorumlar alınca nasılsa hemen nefret kusmuş oluyoruz. Hayret ediyorum. Burda eleştirileri kabul edemeyeceksiniz madem yazmayın arkadaşım
Papiiii Deletedmom83940 canim ben azerbayxanliyimm bilsigim kadar turkce yazmaya calisiyorummm.Kusura bakmayin((((
Papiiii Haybeybi aynen yemin ederim bu postun altindaki tek dusunceki insann senn cikdinn sordugumda zaten buyduuu.Asagilayici kalpsizce yaziyor bir gecmis olsun demek yerinee.Herkesin kendi fikri var ama saygi duymak yerinee gelmiss herkesi asagiliyoo insanlikk olmuss gercekten
Papiiii Zln2152 Canim bu postu kendim icin degil kardesim icin acdimm.Benn 3 ay once 15 haftalik dusuk yapdim tekbasima evde dogurarak hemde cok aci cekdimm cok iyi bilirim.Biraz cinsiyet secmeyi bir evladim olsun diye hep dua ediyorumm.İnsanlari asagilamak yerine bir gecmis olsun bile yazanini gormedim burda.Bu psotu kardesim icin acdim 2 kizi var bir erkek evlatlaeinolsun cok istyorlar.Ve 2 hastaneye gitdiler ve bazi gunleribelirleyerekk bu gunlerde kiz bu gunlerde erkek ola bilme olasiligin yuksek oldugunu soyledi doktor hesapladı yani.Denenmis birseyyy.Oda yaptirmadan onceee ben bir dur sorayim kizlara dedim ama bakdimki insanlar ne kadar kalpsizs olmusss asagilamakdan basqa birsey bilmediler.Ben azerbaycanliyim turkceyi pek iyi bilmiyorm onu bile elesdirriler ama sorsamm kendileri azerbaycanca tek kelime yazamaz
Xhal Papiiii siz cevap daha atmayın kendisine akıl hastası burada mutsuz olduğu İçin büyük ihtimal insanları mutsuz etmeye çalışıyor görmemezliğe gelin , belliki mutsuz zamanı çok herkesin yorumlarına enerjisi olmayan mesajlar atıyor , millete cahil yazmış cahil cahil olduğu İçin cahil dermiş hep,
Zln2152 Papiiii anladım kuzum başın sağ olsun geçmiş olsun üzülme rabbim sağlıkla snaa da bir evlat verir inşallah. Bende bir ayn önce evladımı kaybettim 6,5 aylık gebeydim karnımda beyin kanaması geçirmiş doğar doğmaz vefat etti yavrum şimdi sadece mezarının başına gidebiliyorum 😔 evlat acısı nedir iyi bilirim. Senin dilinle kimse dalga veya eleştiri de bulunmamış kuzum hepimiz aynıyız sonuçtu kürdü türkü azerisi hepimizi aynıyız bunda bir şey yok dalga geçilecek. Sadece soru olarak biraz garip gelmiş olabilir biz kendimiz cinsiyeti falan belirleyemiyoruz maalesef. Cinsiyeti ilk Allah sonra erkek belirler diye biliyorum ondan gelen kromozomlarla. Tıbben cinsiyet belirleme veya öyle imkan var mı onu bilemiyorum canım 😕
mylittlebabym Farklı günlerde uygun hesaplamalarla mı belirlenir??? Dududjxjz 8 kız, 1 erkek çocuğu olan dedem mezarında ters döndü şuan shdjdjd bilseydi adam Perşembe değil pazar günleri, haftaici değil haftasonları yapmaz mıydı. Vah dedem vahh… 😂😂
Papiiii Deletedmom83940 Bak canim 3 cunkez yaziyorum postu kendi adima degil kardesim icin acdim.Ben 3 ay once tekbasima evde dogurarak 15 haftalik dusuk yapdim evladim avuclarima dusdu viraz ayirt etmeyii raabbim bir evlat versin dualarimi hic eksik etmiyorumm.Kardesimin 2 kizi var 3cunu erkek istyorlarr.Boyle doktora gitmislar bazi yumurtlama oncesi ve sonrasina uygun gunler belirlemis bu olasiliklar cok yuksek bu araliklardaa olursanizz cinsiyeti belirlemelde yardimci olur demiss.Yani bunuda ben azerbaycanliyim bu arada burda doktorlarin cogu yapiyor yani gervektende olan virsey bende sizlerdede vardir duye yaptiranlara soemak istedimm kardesim bir fikir alalim dedik boyle konu
Deletedmom83940 Papiiii senin için üzgünüm. fakat gerçekten boş iş olduğunu savunuyorum savunmaya da devam edicem rabbim nur topu gibi iki tane hayırlı evlat vermiş kusura bakmayın ama rabbin gücüne gider sınanırsınız en korktuğunuz yerden yapmayın Allah aşkına ne önemi var cinsiyetin belki erkek evlat hayırsız olacak neyse ya size iyi gecele daha fazla rabbimin gücüne gidecek şeyler yazamam