Tam 29 gun önce, hic cocugum olmayacak galiba diye düşünerek geçirdiğim uğraşlı 6 yılın ardindan ‘İNCİ’ mize kavuştuk. Pozitif hikayeleri hamileyken okuyordum ve simdi bende yazmak istedim. Belki birilerini rahatlatir. Dogumumun sezeryan olacagi ve tarihi belliydi ama bebegim o tarihten 4 gun once gelmeyi istedi. Aksam uzeri yemek masasinda otururken aniden suyumun gelmesi ile apar topar hastaneye gittik. Buradaki sıkıntı 9 ay boyunca kan sulandirici igne kullandigim icin o gun de igne vurmus olmam ve cok yakin bir saatte yemek yemis olmam oldu. Hastanede kontrollerim yapildi tahliller yaptilar kan pihtilasmasi vee aksama dogum alacagini soyledi doktorum. Hersey cok hizli gelismisti, doktoruma güvenmek beni rahatlatiyordu ama bir yandan diyorum ki ben doğuma hic hazir degilmisim. Derken 20:58 de bebegime kavustum cok hizli bir sekilde sağ salim acti gozlerini dunyaya.
Agrilara gelirsek dogum esnasinda endiselenmek cok dogal ama kisa suruyor ve aci hissetmiyorsunuz. Dikislerim ilk bir hafta hafif acidi kalkarken o kadar. Deneyimleyerek pek cok seyi oğreniyorsun her bebek her anne farklı ona gore bir sekilde ilerliyor süreç. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalişan yeni anneler hepimize sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum🙃