bu gün @cutiebun @Deletedmom21662 kankalarım doğum hikayelerini paylaşınca gaza geldim 😅 ben neden doğum hikayemi atmamışım ki dedim kendi kendime 4 buçuk ay geçti anca uzun uzun yazacak vakit bulabildik diyelim 🤪 sadece doğurdum diye post açmıştım uzun uzun yazmamıştım atmamı isteyen arkadaşlar vardı 🤭
1 martta gece 10 11 gibi sancı girdi kasıklarıma yalancı sancıdır herhalde dedim önemsemedim uyumaya çalıştım 😬 gece 2 de uyandım daha fazla şiddetlenmeye başladı sancılarım kalktım duşa girdim eşimi uyandırdım 5 gibi hastaneye gittik doktorum 7 de gelecekti nts ye bağladılar sancılarım 70 80 arası gidip geliyordu. doktorum gelene kadar iki tane poğaça gömdüm 😅 doktor geldikten sonra çatı muanesi yaptılar çatı darlığı yüzünden sezeryan oldum ve arden de kakasını yapmıştı 1 buçuk saat sonra alırız seni dediler bi korku bi panik anlatamam o duyguyu yaşayan bilir sadece tarifi yok 😅
eşim alel acele eve gitti eşyaları getirdi bana da ameliyathane elbisesini giydirdiler eşimi beklerken kayınvalidem geldi tırnak makası istemiştim ondan tırnaklarımı kestim ahahahha dedim bebişimin poposuna batmasın 😅😅 sonrasında ablam felan geldi ama benim heyecanım da kat kat artıyordu annemi aradım oda köye gitmişti çok korkuyorum deyince başladık ikimiz telefonda birden ağlamaya 🥺
ameliyathaneye götürürken hala aglıyordum ablamda alnımdan öpüp ameliyathaneye uğurladı 🥺 beni hazırladıktan sonra doktorum geldi herkes çok ilgiliydi bi hemşire vardı başımda elimi tutmuş saçlarımla oynuyordu doktorumla sohbet ede ede sezeryan oldum sonra bi ciyaklama sesi geldi yanıma getirdiler oglumu resimlerimizi çektiler ama ben sarhoş gibiydim 😅😅 arden doğduğu anda doktorum maşallah çok güzel bi bebek doğurdun demişti 😢🥰
buraya kadar her şey çok güzeldi görümcemler gelene kadar yok sezeryan niye oldun yok benim oglum da kakasını yapmıştı ben öyle 24 saat suni çekip normal doğum yapmayı bekledim felan da filan da…..
ikinci gün çok fazla agrım oldu bol bol yürümeye çalıştım 10 güne kadar toparladım. arden 22 günlük olunca da kovid geçirdik holusalığım çok zor geçti hatırlamak bile istemiyorum. ardenin ateşler içinde yandığı günler aklımdan hiç çıkmıyor. çok agır atlattık rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. sonuna kadar okuyun heee bacılar yarıda bırakmayın 😛
rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
bu da bizden size arden ve anasından bi kare olsun 🥰
![]
https://)