RabiaaaH MervenurSevim ilk gebeliginiz miydi 40 haftalık doğum benim 40+1 oldu Nişan geldi 2 cm açılma vardı eve gönderdi doktor sonra kanamam oldu kahverengi renginde arar ara kırmızı ve açık pembe gibi doktor adet ağrısı gibi ağrın olunca gel demişti onu bekledim ama kanamam oldu şuan yok ama yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum
MervenurSevim RabiaaaH Evet ilk gebeliğimde tam gününde sancıyla gittim hastaneye 4 cm açılma vardı ama ne nişanım gelmişti ne suyum. Muayene sırasında patlatmışlardı 😕
elf0 Ebrbre ben ilk kızımda kullanmadım bi türlü kilo almadı şimdi ikizlere hamileyim bişey de yiyemiyorum maşaAllah çok güzel kilo aldılar bu hap sayesinde olduğunu düşündüm ben de hep
Ebrbre elf0 kim bilir belki de öyledir canım çünkü besin değeri oldukça yüksek herkes çok öneriyormuş sağlıkla gelsin bebişler 🌼♥️
Poncikkklerimm06 Ebrbre Kilonun bebeğin yapısıylada alakası var bence onunla alakası yok ben ilk gebeliğimdede kullandım bundada kullanıyorum ilk gebeliğimde hep haftası önden çıkıyordu bebeğim resmen yanak olarak doğdu ama bunda haftasına göre çıkıyor öyle olsaydı buda öyle olurdu
Ebrbre Poncikkklerimm06 bende herşey yolundayken son kontrolde karın çevresinde 1 hafta gerilik çıktı bende o yüzden tekrar başladım inşallah faydası olur 😊
Rumeli Ebrbre benim çocuğumdada bi 10 gün gerilik vardı regenesis i kullanınca geçti günüyle aynı oldu ama kullanması biraz zor ya bulantı yaptı bende uyumadan hemen önce içiyorum uyuyorum hemen yoksa midem baya bulanıyo arada uykuya yenilip içmeyi unutuyorum
Ebrbre Rumeli canım bendede karın çevresinde 1 hafta gerilik çıktı ama ona rağmen kilosu falan çok iyi dedi geri kalan herşeyide iyi maşallah bende o arayı kapatsın diye yeniden kullanmaya başladım benimde midemin bulandığı dönemlerde aşırı bulantı yaptırdığı için bırakmıştım şuan bulandırmıyor 😊
Poncikkklerimm06 Ebrbre Vitamin yönünden çok iyi ama kullan yinede inşallah faydasını görürsün anne ne kadar vitamin alırsa o kadar bebek için iyi 🌼
esena13 Ebrbre ilk bebeğimde hamileliğim ve emzirme dönemim boyunca kullandım ama bebeğim minyon tipli bir bebekti çok kilolu olmadı hiçbir Zaman, ama tabiki kullanmakta fayda var bebeğin bizden aldığı vitaminleri tamamlıyor
Ebrbre esena13 bende çok kilolu olsun değilde şu 1 hafta arayı kapatsın istiyorum yoksa minyon iri hiç farketmez 😊
S123Mrv Ben 12.haftadan beri onu kullanıyorum kilosu önden gittiği dönem bile oldu şuan da 37+1 iz 3400kg haftasına göre çok iyi dedi doktorum
Melikemercimek S123Mrv maşallah canım başka hangi ilaçları kullandın . Ben şu an sadece magnezyum omega 3 ve d vitamini kullanıyorum bunu da alsam çok mu olur acaba
Melikemercimek Behiye89 maşallah canım başka herhangi bir ilaç kullanıyor musun ben şu an magnezyum omega 3 ve d vitamini alıyorum. Acaba bunu da mı alsam bebeğim dört gün geri çıktı. Çok mu olur acaba bunu da kullansam
Behiye89 Melikemercimek şöyle diyim canım doktor kontörlü ile birlikte demir kan, magnezyum, omega 3, ve bahsedilen vitamini kullanıyorum. Günde 1 tane kivi yiyorum ve çiğ kuruyemiş badem
Ebrbre Melikemercimek bu ilaç zaten omega 3 ü karşılamak için en çokta doktorunuza omega 3 ü bu ilaçla değiştirmesini söyleyebilirsiniz doktora danışmadan almayın bence
S123Mrv Melikemercimek bende en baştan beri magnezyum d vitamini birde regenesis kullandım canım doktor zaten birçok şeyin balık yağında olduğunu söyledi yine sen kendi doktoruna sor istersen💐
Merveata Regenenis max degil ama icerigi nerdeyse ayni olan ocean mummy kullaniyorum ve bebegim 2 hafta onde. Kilo aldirmak isteyen bir denesin derim. Doktor miadinda 4ü gecer dedi bana
Pinpirikanne Ebrbre bnce alakası yok tamamen çocuk yapısıyla alakali bi durum ilk oglumda folik asit ve kan ilaci hariç tek bsey kulalnmdm bunda balik yagiyla dönüşümlü multivitamin magnezyim kan hapi ve ekstra yememe de dikakt etmeme rağmen daha az kilosu ilk ogluma göre
Ebrbre Pinpirikanne her hamilelik bir olmaz ama bir öncekiyle kıyaslamak tabiki doğru olmaz ama bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin 😊