benimmdunyamm annenur 35 haftalık canım bilmiyorum yaa bakayım bir halim olacak mı olmazsa tutsun birini
Aag06 HuyumKurusun_ ya iste evde 13tane silinecek ayna var hepsi farkli magaza urunu aynanin hepsinde sikinti olamaz diye dusunuyorum😂😂😂
HuyumKurusun_ Aag06 o kadar aynayı ne yapıyon gı, aynalaaaarrr aynalaaaarrr söyleyin bağaaaa varmı cansın dan guzeliiii😁😂😍😍
hulyadem-01 Aag06 a101 de filan oluyor üzerinde prlatıcı yazıyor veya yeşil 2 li bez var A101 de muhteşem tavsiye ederm
asena0609 benimmdunyamm Eşime sildirdim bide hamileliğimin başımda bi post açılmıştı kaç günde bir temizlik yapıyosunuz diye her gün yazmıştım ordaki tüm annelerden özür dilerim o zamanlar her gündü şimdi haftada 1 😅😅
Aag06 HuyumKurusun_ hahahha tum dolaplarimin vestiyerin falan kac kapagi varsa full ayna napiyim😂😂seviyorum ayna ben yaaa keske evin tavanlarida ayna olsa 😂😂
Gamzee66 Aag06 trendyolda var 3lü şekilde satılıyor sadece duru suyla ıslatıp suyunu sıkıp siliyorsun pırıl pırıl oluyor. Benim sürekli elimde, sürekli cam siliyorum. 😌
HuyumKurusun_ Aag06 ben ağlarken aynaya bakmayı seviyom, ağlarken de güzelmiyim acep nasıl ağlıyom diye😁😂😂 neyse bundan sonra senin adın aynalı Tahir 😁😂
asena0609 benimmdunyamm 6 haftalıkken yeni başlamıştım uygulamaya postu gördüm cevap yazdım bide kendi kendime haftada 1 temizleyenlere şey diyodum basıl dayanıyo bunlar yaa falan haklarını helal etsinler hamilelikte bambaşka oluyomuş gerçekten su almaya bile halim olmuyo 😅
Hatihati Aag06 Aag06 bide bim in üçlü bezlerini dene cam bezi değil normal mutfak bezi tavsiye ederim
Aag06 HuyumKurusun_ hahahhahah manyak aglarken tovbe tipime bakmam 😂 banyodan cikinca cok bakarim o an yuzumu cok seviyorum bende 😂😂😂gozlerimin rengi iyoce aciliyor mavi oluyor bayiliyorum😂😂😂😂😂sapigim galiba
eftelya_ser Aag06 trendyolda falan da var ama 2 katına satılıyor ben marketten alıyorum yarı fiyatına o da her markette olmuyor bakmak lazım
Elibo Aag06 canım duru suyla bi kaç kez sil kurula ardından bi suya sirke koy ve onunla sil kurula sirke pırıl pırıl yapıyor