Deletedmom727272 HSena38 uhuhuh😅😅😅🤭 Sayenizde varlığını farkettim, bakıcam bende ayrıca teşekkür ederim😅
Knergiz HSena38 cırtlı yenidoğan cover ve tek beden cover aldım. İçine de katlanınca 3 kat olan bambu bez ve liner aldım. Zaten baby neo ürünlerini satılıyor daha uygun tabi onun sayfasına göre
meryemesra HSena38 instagram’da Tabiistore sayfasından alabilirsiniz.. 😌 Tam da bu konuyla alakalı bir video izledim bugün. Çok tatlı bir bayan anlatıyor ybb -yi, tuvalet iletişimini vs. Baya bir videosu var. YouTube’a Prema Sundari yazın çıkıyor.
HSena38 meryemesra biliyorum sürekli izlediğim bir bayan 😊 hem YouTube hem Instagram dan takipteyim 😊🌸 teşekkürler
Asenahil meryemesra Kesinlikle çok pozitif bir motivasyon bu 🙏💐 Bebeklerin evrensel zamanları olduğunu okuyup not almıştım eğer isterseniz yazabilirim buraya da
berceste5155 meryemesra tuvalet iletişimi prema sundari var youtube da videoları var bebeklikten itibaren tuvalet eğitimi nasıl verilir onu anlatıyor
Asenahil Evrensel zamanlar *Bebeğimiz uyandıktan hemen sonra (ADH hormonu-çise engel ve geceleri sık uyanırlar uyanınca çiş yaparlar) *Uzun süre oturunca (huysuzlanmaya başlar) *Banyo öncesi ve sonrası Beslenmeden hemen sonra 💐💕
btlbsr HSena38 ben instagramda mnelamdan aldım henüz kullanmadım ama dikişleri vs muntazam güzel geldi