egemomss Senem_11 bazen karın ağrısı,genelde bel ve kalça ağrısı. Şu aralar da sıcaklar çok zorluyor. Bayıldım hatta geçen gün. Allah yardımcımız olsun
busrazz Senem_11 karnım eğilip kalkarken cız cız batıyo , kramplarım oluyo yürüyemiyorum , oturdugum yerden kalkamıyorum 😅
Srdm Senem_11 kuyruk sokumu ağrısı var malesef oturdum mu zor kalkıyorum kalktım mı zor oturuyorum, sırt ve bel ağrım var arada. Özellikle sırt ağrım normaldede olurdu iyice arttı başka bi sıkıntım yok şükür sıcak basması da genel hepimizde var galiba
Senem_11 busrazz bende kalkamıyorum ya guluyorlar sımdıden mı boylesın diye hatta ama napım su sıralar da kaburga agrısı var
Senem_11 Srdm aynen sıcak basması hep var sanırım bel agrısı bastan beri var bende sırtım ile kaburgam agrıyor kac gundur birde
_Melekk_ Sırt sğrıdı mide yanması bide içim sıkılıyor sürekli yazdan nefret ettim sanki herkes tatilde bi ben evdeyim
hulyadem-01 Senem_11 bende bugun 21 oldum belimm kaburgalarımm sabah uyandığımda doğrulamıyorum Allah yrdımcımız olsun 🥹
Senem_11 hulyadem-01 kaburgalarının tam neresı agrıyor benim de 3 gundur cok agrıyor tam sag gogsumun hemen altı sırtıma vuruyor agrı
Srdm Senem_11 bende birde yemek sonrası aşırı şişkinlik oluyor az yesem bile aşırı yemiş gibi oluyorum zor sindiriyorum
Annesihemsire Benim göbek deliğim ağrıyor. Bir de vajinada ağrı oluyor iğne batması gibi geri kalan şeyleri ben pek önemsemiyorum. Birde son 2 gündür ayaklarım uyuşup şişmeye başladı. Hiç kilolu da değilim oysaki ve 20. Haftaya kadar 4-5 kilo tek aldım.