Hilalycee Merhabalar anneler 24+2 yim bugün büyük tuvalete çıktıktan sonra alt karnımda kasığımda baskı hissi oluştu ağrı gibi baskı gibi değişik birşey geçti sonra tekrar oldu normal mi böyle olması yaşayan varmı
Ezgi_hsyn Hilalycee bende 21. Haftadayim akşam olalı Bi kasiklarima agrı girdi yürürken ve kalktığımda sonra da tam kasık dan alt tarafıma doğru agrı oldu şimdilik yok ama bende senin gbı korkuyorum neden olur ki
Zeynep0607 Hilalycee canım büyüme atağı haftası çünkü bende 23+4 deyim aynı baskı bende de oldu bugün yarın doktoruma sorucam bende
Hilalycee Ezgi_hsyn bende bilmiyorum ilk defa yaşadım ben kötü düşünmemeye çalışıyorum belki rahim genişliyordur bebekte büyüdüğü için olabilir diyorum ama tabi benim tahminim böyle sadece
Shylaa Ezgi_hsyn ben de de aynı durum var dün bir lekelenme oldu ağrı yoktu bugün ağrı var leke yok çok şükür karnım sert kasıklarımın olduğu yer normal mi bilmiyorum. 😱
Ezgi_hsyn Hilalycee pazartesi detaylı var o günüyle birsey kalmadı ya başıma gelmeyen kalmıyo geçemez 2 gun smdi
Hilalycee Zeynep0607 bende öyle düşünüyorum ama korktum açıkcası valla doktorunuza sorunca burayada bilgilendirirseniz çok sevinirim
Zeynep0607 Ezgi_hsyn doktordan yeni çıktım gayet normal artık büyüyorsunuz bunlardan daha fazlaşikayetlerin de olacak gayet normal dedi
Sevilimss Aynı kasımda baskı bende de var neden oldu anlamış değilim çarşamba da benim kontrolüm var gidince sorcam doktoruma inşallah kötü bişey değildir daha önce bu haftada erken doğumla kaybım oldu yine olmasından korkuyorum 😔😔
Hilalycee Sevilimss kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun bende korkmuştum ama sizlerden gelen yorumlar beni biraz rahatlattı
Shylaa Hilalycee söyledim direk doktora gittim Zaten rahim büyüyormuş enfeksiyon varsa akıntı ile birlikte kan da gelebiliyormuş tahlil vereceğim yarın idrar ilaçta verdi antibiyotik fitil
Zeynep0607 Hilalycee Canım doktordan yeni çıktım gayet normal artık büyüyorsunuz bunlardan daha fazlaşikayetlerin de olacak gayet normal dedi
Hilalycee Zeynep0607 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun böyle şeyleri yaşayacağız demek ki kötü birşey olmasında sorun değil 🙏
Zeynep0607 Hilalycee aynen kuzum rabbim beterinden sakınsın ama artık gün gün daha farklı şeyler göreceğiz belliki sakin kalmak lazım