Yesim619 Ogretmen_Anne_ benim mesleğim grafik tasarım, eşim dolmuş şoförü..malum çocuk olunca mesleğini yapamıyor insan
yaasemin Ogretmen_Anne_ kendim terziyim ama evlendim evleneli çalışmıyorum ev hanımı oldum eşim turizimde örenyerinde çalışıyor 🙂
BuseTolga Ogretmen_Anne_ ben İngilizce öğretmeniyim eşim de aslında beden eğitimi öğretmeni ama o atanamayınca polis olmak zorunda kaldı
Gizemasil0 Ogretmen_Anne_ ay benimde uzman çavuş. Nasıl sabrediyorsunuz hasretliklere beni bu sefer fena vurdu
Umayaden Gizemasil0 sorma al benden de o kadar bizim tayin yeri kuzey Irak pençe kilit çıktı 5aylık hamileyim. Tek başıma kaldım yine
Ogretmen_Anne_ Umayaden üzülme tatlım benimkisi hamile kaldığımı bile Irak’ta öğrendi biz 7 aylıkken geldi şimdi doğuma 40 gün kaldı belki gelir belki gelmez o da bir muallak 🤷♀️
Deletedmom52620 Ogretmen_Anne_ Tatlı İmalatında Kar Ortağı , Avukat Temsilcisi , Ve Benim Kocam 😂😂 Bende Üniversite Mezunuyum Moda Tasarım ama staj dışında çalışmadım.
MeriHera Ogretmen_Anne_ lisansım reklamcılık ve halkla ilişkiler ama yaptığım meslek güzellik uzmanlığı ve kuaförlük eşimde makine mühendisi