Umutunannesi92 Ogretmen_Anne_ ben matematik öğretmeniyim eşim matematik öğretmeni sınıf düzeylerimizde aynı 🥰😘❤️
Ogretmen_Anne_ Umayaden üzülme tatlım benimkisi hamile kaldığımı bile Irak’ta öğrendi biz 7 aylıkken geldi şimdi doğuma 40 gün kaldı belki gelir belki gelmez o da bir muallak 🤷♀️
Umayaden Ogretmen_Anne_ bizim de öyle olacak gibi giderse anca babalık iznine gelebilecek. Belki de gelemiycek gideceği yer çok sıkıntılı yapacaz bişi yok canları sağ olsun gelmeseler de olur yeterki bi telefon açıp iyiyiz desinler her gün 🙏
Umayaden Gizemasil0 ben memleketime gelip ev tuttum bnm kayınvalide tarafi çok kötüler ölsek arayip sormazlar. Ne beni ne oğullarını. Yani bildiğin bi ailem yanımda olacak onlar da olmasa kafayı yerdim.
Gizemasil0 Umayaden hep aynı şeyler maalesef insan başka yerde de rahat edemiyor yalnızda kalması çok zor Allah’ım bütün asker ailelerine sabır versin yerlerinde sağ Salim sağlıklı olsunlar İnşaAllah 😢
Elisam123 Ogretmen_Anne_ ikimiz de elektrik elektronik mühendisiyiz eşim kendi işini yapıyor ben şu an hamilelikten dolayı ev hanımıyım 😅 ama ev hanımlığını bin işe değişmem 👌 on dönüm bostan Yangel yat Osman 💯