Ogretmen_Anne_ Biraz sohbet edelim diye böyle bi soru sorayım dedim ❤️ Benim eşim Uzman Çavuş bende Anaokulu öğretmeniyim ❤️🙏🏻
sherlock Ogretmen_Anne_ asker eşi olmak çok zor kolaylıklar dilerim. Ben hemşireyim eşim de inşaat müh.
HSena38 Ogretmen_Anne_ eşim birden çok aslında hem sanayici hem aşçı şuan bebiş için aşçılığa döndü bende tıbbi sekreterim ama noter katibi olarak çalıştım 😊🌸💗
miraninannesi40 HSena38 Yaa benim eşimde hem sanayici hem aşçı senin için kolay olmuştur yemekleri hep eşim yaptı benim ❤️😂
Nazlican46 Ogretmen_Anne_ Eşim fabrikada elektrik personeli bense drama öğretmeni ve oyuncuyum ama ara verdim :/
Ogretmen_Anne_ Nazlican46 ayyy çok güzel mesleğiniz var 🥰 hayalimde oyuncu olmak vardı ama yalan oldu 😀
Nazlican46 Ogretmen_Anne_ Teşekkür ederim isterseniz boş zamanlarınizda hobi olarak da yapabilirsiniz yetişkin tiyatrolarına katılarak 🥰
BusraKader Ogretmen_Anne_ eşim emniyet personeli bende sağlıkci eczane teknisyeni hamilelik den dolayı ara verdim 🤗
Melike Ogretmen_Anne_ Eşim yedek parçacı dükkanımız var, ben anasınıfı öğretmeniyim ama şuan ev hanımıyım 🥲
Ogretmen_Anne_ Melike benim babamda esnaf normal memurlardan iyi kazanıyor 😀 bazen baba beni yanına eleman olarak al diyorum haha
Tugcaduman Melike bende okulöncesi öğretmeniyim eşim de lokanta işletiyor. Bu son aramalardan yararlanamadın mı