Ruveyda_baskapan Ya biraz ayakta kalınca veya tam tersi sabah uykumdan uyanıp sağdan sola döndüğüm sırada vajinamda mı, çatımda mı anlamıyorum bir ağrı var. Acaba bebek kanala mı girdi yoksa bu tarz ağrılar bu haftalarda oluyor mu ?
HuyumKurusun_ Ruveyda_baskapan son haftalarda bebek iyice aşağı indiği için ve bebek iyice kilo aldığı için oluyor canım..
alonee Ruveyda_baskapan Ayy dün bana da oldu pelvikte aşırı baskı hissettim ölüyorum sandım bebek kaskatı oldu bi anda vajinama da baskı oldu ve bel ağrısı yaşadım. Uzun da sürdü korktum
Ogretmen_Anne_ HuyumKurusun_ ay senin şu profil fotoğrafın yok mu gördükçe gülme tutuyor beni Allah iyiliğini versin ya 😂😂😂😂
Ruveyda_baskapan Birboncukannesi kullanıyorum tatlım magnezyum , bence ayakta durduğum için oluyor , hiç yerimde durmuyorum ki
hannahluin evet canım çatı agrısı bebek kanala yerleştigi ve buyuk ihtimalle dogum pozisyonunu aldığı icin olur hatta bazen yürüyemessin oturamazsın bile
hunilimom Ruveyda_baskapan vajina üstü ağrılar normal canım çatı agrisi oluyor bebek büyüdükce ağrı yapıyor baskı yapıyor
whitemoon Benimde ağda yapılan yer var ya üst kışım sezaryen kesisi yapılan yerin hemen altı acıyor dokununca neden acaba çatı ağrısından mıdır o da o kısmım ağrıyor 34+5
onurhan Ruveyda_baskapan 36. Haftadan sesleniyorum benim bebeğin başı 1 aydır aşağı yukarı aşağıda doktorum dahada dönemez dedi daha dün doktordaydim kaldı benim bebiş öyle senin yaşadıklarını yaşıyorum kasılma da beraberinde benim ama başının aşağıda olduğunu da biliyorum senin ki döndü mü aşağıda mi yukarda mi başı