Tasibel Haftayı geçen anne adayları var mı aranızda, bu durumu şu anda yaşıyorum ve bu durum bende strese neden oluyo😫 niye hala gelmedi diye…
Beymin Tasibel bende 39. Haftadayım henüz bir belirti yok :) ama merak ettiğim bişey var bebeğiniz için program şu an hangi meyveyi gösteriyor ?
Beymin Tasibel bu arada hiç stres olmayın geleceği günü bilir bebişlerimiz en doğru zamanı bekliyorlardır, sağlıkla gelsinler inşallaaah 🤲
Ayselrn Tasibel 40-0 1cm açılma eve gönderdi bugün doktorum pazartesiye kadar bekle doğuramazsan yatış yapcam dedi çok stres bastı
cigdem4154 Ayselrn ay banada aynısını dedi bende 1 cm bile yok eğer gelmezse pazartesi sezeryan 🙄 ama bugünden beri rahimde değilde karnımın tam alt kısmında aşırı bi baskı var otururken bile son 2 günü kaldı umarım gelmeye çalışıyordur
Tasibel Ayselrn benim 40+3 ve iki günde bir nst ye bağlıyor çok az sancı gösteriyor açılmada 2 cm imiş🤷🏻♀️
Ayselrn cigdem4154 benimde şuan öyle canım sürekli idrarım geliyor otururken sanki karnımı bacaklarımın üstünde taşıyomuş gibi hissediyorum bide çocuk acayip canımı acıtarak karnımı itiyor sağa sola kaskatı oluyor :/
Mrvsmt2502 Tasibel ay nası ağırlaştım anlatamam. Lohusalığım bitip ilk namaz kılarken kuş gibi hafiftim öyle söylyim artık yuvarlanarak hareket ediyordum biri elimden tutup çekmezse kalkamıyorum zorlanıyordum.