Keereminannesii Akşama doğru nişan denen şeyi gördüm başına gelen varmı kayınvalidem erkektir ve büyüyor kanala giriyor normaldir dedi sizce nedendir bu arada cinsiyeti bilmiyoruz henüz 30 haftalığm
Seymaben Keereminannesii cinsiyeti nasil bilmiyorsunuz 30. Haftada 🙄ayrica nisanin cinsiyetle alakasi yok😘
_peritozu Keereminannesii nişan gelmesi benim bildiğim doğumun başladığı anlamına gelir haftanız kücükmüş bi doktorunuza ulaşın
Ogretmen_Anne_ Keereminannesii nişanla cinsiyetin alakası yok ve 30 haftalık olmuşsunuz cinsiyeti öğrenmemenixin nedeni nedir 30 haftada nişan gelmesi de ayrı bi problem acile gidin bence nişan değildir o
TazeAnne06 Keereminannesii nişanın cinsiyetle alakası yok. Eğer erkek doğarsa bile bak ben demiştim demesin yani kaynananız boşuna😅 erkek olup nişan gelmeyen var kız olup nişan gelen var 🤷🏻♀️
Keereminannesii Seymaben kendini göstermiyor bebek bri doktor yüzde 90 erkek bir doktorda kıza benziyor dedi şehrimiz biraz kısıtlı şanlıurfa ceylanpınarda yaşıyoruz
Keereminannesii _peritozu nalet bir memleket doktor yokki acile gdiyorsn ilgilenmiyor bile serum takıp yolluyor
Seymaben Keereminannesii kuzucum 30. Hafta cok ileri bi hafta mutlaka gormeleri lazimdi simdiye cinsiyeti goremiyorlarsa henuz dogumunu orda yapma bence ihmal ediyorlar belliki ❤️
Ogretmen_Anne_ Keereminannesii çok şaşırdım canım ya böyle bisi nasıl mümkün olabilir kanama bu ciddi bi sorun olabilir di
Keereminannesii Ogretmen_Anne_ malaesef hastane çok kısıtlı en ıfak birşeyde bile mardine urfaya sevk ediyorlr ilgi yok bende burda sonraknistedim birdaha görürsem ilçeden çıkcaz zaten mecbur
Ogretmen_Anne_ Keereminannesii ben Mardin’deyim canım ve böyle bi sorun yok burda bence doğumunu orda yapma çok ihmal varsa
Sema150919 Nişanı tarif edebilir misin ? Gelen nasıl birşeydi ? Bir de nişandan korkma gelse bile doğum başladı sayılmaz yakın olduğunun belirtisi. Suyun gelmediği sürece ağrını bekleyebilirsin hastaneye gitmek için.
Keereminannesii Sema150919 böyle bildiğimiz kırmızı kan bir lira bozuk para dan iki tane büyüklüğünde
Patricia Bence imkan yaratabiliyorsanız muhakkak urfa merkezde bir doktora gidin 30 haftalıksınız daha küçük erken gelirse sizin orada bebek yoğun bakım ünitesi vs yoksa sorun olmasın
Keereminannesii Ogretmen_Anne_ mardinle burası bir değil malesef kardeşimde mardinde doğum yaptı burda doğum yapmayı düşünmiyorm zaten ☺️
Keereminannesii Seymaben sadece kontrollerimi burada hapıyorm önümzdeki hafta içide bi kaç hastane araştırması yapıcaz urfada sonraki zamanlarda da mardinde bakalım hayırlısı olsun