nedime09 Kizlar yaşadığım yerden 1 buçuk saat mesefeyle bı yere gittim yollar çok bozuktu bir de şoför çok hızlı kullandı çok sarsıldım bebek için bı sorun olur mu
[silindi] nedime09 bebek suyunun icinde siz hareket ettikce genel olarak sarsiliyor zaten etkilendigini bile zannetmiyorum endise etmeyin🌸
Ogretmen_Anne_ nedime09 haftanız çok küçükse ve düşük riskiniz var ise sorun olabilir onun dışında çok problem değil gibi 32 haftalığım çok Seyehat yapıyorum bi sorun yaşamadım
caglaolmeZ nedime09 vallahi bende çok korkuyorum elimden geldiğince binmiyorum araçlara , kaç haftalık? Amniyon sıvısı koruyor diyor doktorlar
_ozlmm [silindi] ay sormayın ya beni de çok etkiliyor bu durum çevrem de herkes otur bir yere gitme yollar bozuk bişeyler olur çok sarsılıyor çocuk memeden düşer gibi şeyler deniyor bir yere gidip gelirken hep aklım takılıyor bir yere giderken
Hemdemmm [silindi] ayy benimde sormak istediğim ve cevabını almak istediğim sorulardan di , bende bu ara çok arabaya bindim o yüzden merak ediyordum