Adhnsema Merhaba kızlar bugün 38 haftalık olduk çok şükür 🙏 artık Doğum her an olabilir bu haftada vücut temizliğimi yapmak istiyorum ki kafam rahat olsun. Sizce erken mi olur Doğuma kadar tekrar ağda yapmam gerekir mi bu arada ilk kez yaptırıcam ağda
Ayse1608 Adhnsema Vücudunla alakalı canım mesela benim göbeğim 2 haftaya hemen çıkarken özel bölgem 3 haftaya felan çıkıyor
Adhnsema As06 en kısa zamanda yaptırayım bu şekilde hiç rahat değilim zaten Doğum olursa jiletle alıp gitmek zorunda kalıcam öylede rahat edemicem 🙈
Adhnsema Ayse1608 doğru herkesin bir olmuyo benim tüylerim hem kısa sürede uzamaya hemde çok kalınlaşmaya başladı hamileliğimden beri 😐
Adhnsema Ayse1608 öyle valla ağdayada ilk defa gidicem jiletle hallettim canım çok yanıcak biliyorum 😐 ama Doğuma temiz gitmek istiyorum
Ravza4309 Ben de 38 +5 te doğum yaptım .36. Haftada kendime ağda yapma girişimim oldu eğilmekten kasıklarım ağrıdı ebem o kadar uzun süre eğilme dedi. Ben her hafta az az ağda yapmayı denedim son gün de jilet yaptım gittim hastaneye 🙈🙈🙈🙈tavsiyem olsun
Adhnsema Ravza4309 dikkatimi çekti de 38. Haftada Doğum yapan sayısı çok gerçekten 😊 canım normalde hep jiletle kendim hallettim bugüne kadar ama jilet cildimi çok tahriş ediyo Doğumdan sonra onun kaşıntısıyla uğraşamam ağdaya gidicem bu hafta
Adhnsema Sinemira bilmiyorum ki bende ilk defa yaptırıcam canım ama jiletten daha temiz olacağı kesin
Sinemira Adhnsema Adhnsema ben şimdi doktoruma sordum bi uyuşturuxu krem önermişti biri bana ne ağda yaptır ne tüt dökücü krem kullan dedi jilet dedi çok şaşırdım neden acaba
Adhnsema Kubravci doktoruma sormadım canım bi zararı olacağını sanmıyorum gideceğim yer hijyen konusunda çok temiz. En fazla kasılma yada Doğum olur 🙈