Demetarga Herkes merhaba bugün de kontrolümüz vardı doktorum artık zayıf olan bebeğim için veda cümleleri kurdu aklım almıyor gerçekten sağlıkları iyi kalp atımı iyi nasıl olurda yeri dar diye lazerle vedasını yapmak isterler ne yapacağım ben 😔😔😔😔
D-enizz Demetarga merhaba canim benim hep aralinda fark vardi bugun dünyaya geldiler 500 var onun için başka Dr git umarim bisey olmaz duam senle
Ysmn5836 Demetarga başka doktora da git canm kaç haftadasin suan bende tek yumurta ikizi tek plezenta 24+0 1 hafta var aralarında pazartesi tekrar bakicam dedi
Demetarga TazeAnne06 göründük 😔aynı şeyi diyorlar isviçrede yaşıyorum doktorlardan hiç memnun değilim
Demetarga Ysmn5836 19 hafta şuan geçen hafta biri 150 diğeri 190 dı şimdi biri 203 biri 284 olmuş risklerden bahsediliyor belki ama öyle kesin konuşuyorlar kî çok korkuyorum sizde böyle bi sorun oldu mu tek plasenta da biri daha az yer kaplıyor dedi
D-enizz Demetarga sitres yapma benim yarim kilo varmış ve gayet iyiler kendini Allah birak sakin sakin bebeklerinle konuş hersey iyi olacak de kendini Motive et zor biliyorum mam dene stres yıpratır seni de bebekleri de