Eylul2541 Kızlar bu sıvı azalmasını ben çok kafaya taktım nasıl düzelecek acaba düzeldi mi diye çok merak ediyorum şuan 30. Haftadayım
ed1112 Eylul2541 Benim de azalmıştı doktor günde en az 2 litre su iç dedi. Çünkü hiç su içemiyordum ve havalarda sıcak ondan dolayı galiba azaldı
ed1112 Eylul2541 29 da azalmıştı henüz gitmedim daha var kontrolüme ama su içmeye başladım her gün en az 2lt içiyorum
Eylul2541 ed1112 benim de sizin gibi 28 de azalmaya başladı dedi bayramdan sonra görüşelim dedi yarın kontrolüm var merakla bekliyorum bu süre zarfında bol sıvı tüketimine dikkat ettim ama hayırlısı çok merak ediyorum gerçekten son durumu şuan 30 hafta olduk
ed1112 Eylul2541 ben de 31.haftadayım 32 de kontrolüm var ben de çok merak ediyorum umarım düzelmiştir
Eylul2541 ed1112 sizin doktorunuz size herhangi bir tavsiye de bulundu mu peki? İnşAllah sağ Salim kucağınıza alırız 🤲🏻
ed1112 Eylul2541 önce bana günde kaç litre su içiyorsun dedi çok az dedim dedi ki kendine bir şişe al en az 2lt iç hergğn suyun azalmış çünkü eskiye göre yani kötü bir şey söylemedi yani düzelir gözüyle baktı su içersem
gyalinn Ben de 29. Haftada gittiğimde azalmıştı bol su iç dedi bana da. Pazartesi kontrole gideceğim çok kafaya taktım 3 hafta nasıl geçti bilmiyorum. Umarım hepimizin düzelir🙏🏻
Eylul2541 gyalinn gönlümüzü ferah tutun, ilk duyduğum da gerçekten epey moralim bozuldu sonra kalbime öyle bir ferahlık geldi ki anlatamam
Eylul2541 ed1112 Merhaba iyi akşamlar bugün kontrole gittim doktorum da şaşırdı gerçekten suyum artmış normale dönmüş gerçekten bugün duymam gerekeni duydum bir kez daha rabbime şükürler olsun 🤲🏻
Eylul2541 ed1112 valla ben en az 2 içtim de fazlasını bilmiyorum bi de inşirah suresini çok okudum sizde deneyin 🤲🏻
SibelBalciOz ed1112 benim de 21. Haftadan beri vardı suyun azalması sorunu 28+3 haftalık oldum bugün kontrolüm vardı benim de düzelmiş çok şükür