Asillll Merhaba bayanlar 30+1 olduk ikizlerle vucudum da çatlaklarım çıkmaya başladı iki popo arasında bile bacaklarımın arkası varis ustune varis moralim aşırı düştü mutsuz oldum önerisi olan var mi krem fayda etmedi demek ki
Emedko Asillll inan benim bacaklarımın iç tarafı kırmızı kırmızı çatlak olmuş hep aşağıya doğru. İnan görünce benimde moralim çok bozuluyor . Bende krem vs araştırıyorum ama ben bilemedim ne alacağımı. Kullananlar yorum yaparsa iyi olur .. bende bekleyeyim burda
prenseslerblogg Asillll kız benim kullanmadığım kalmadı lierac tan tut bio oil mı dersin bebe yağı mı dersin 36 ya girdim şimdi başlamış ufak ufak farkında bile değildim aynada bi baktım aman aman sabah bi kriz geçirdim yapıcak bişey yok şuan için doğumdan sonra çatlak tedavisi uygulayan güzellik merkezlerinden birine gidicem artık 😂
Asillll Kbra52 evet mustela aldım en son herkesin tavsiyesini dinledim yok vazelin yok biol boş hepsi siz kaç haftalıksınız 😌
Emedko Asillll Yok ikiz değil tek cnm . İkinci gebeliğim. Bir anda kilo aldığımız için oluyor bence. Doğumdan sonra düzelir inşallah ya . İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı inan ki .
Asillll Emedko Allah sağ sağlık kucaklarımıza versin benim aldığım çok bir Kilo yok Aslında boyum 1.80 olduğu icin sadece karnım buyuyor anlamadim ellerim eklem yerlerim Bile aşırı agriyor ödemden
Busegul01 Merhaba ben daha çok yeniyim 8+4 ama çatlakla alakalı instagramda sürekli karşıma Lierac krem reklamı çıkıyor kullanan ünlüler reklamını yapıyor acaba etkilimidir bir bakın isterseniz memnun kalan olursa ilerde bende almam lazım 🥰
Asillll Busegul01 valla ben almam daha bisey ne diyim zaten ikiz oldukları icin daha erken alinicak bebekler tekrar masrafa giremem az kaldı bizim masallah sizinde hayırlı Olsun insallah
Asillll Sehersudi valla esmerim mor mor çatladım hatta afedersiniz bugün karından özel boyleyege uzanan çizgi varya belirginleşen bikini bölgem bile çatlamış ama normal annem de normAl diyor ikiz oldukları icin hiç kilo alım yok sadece karnım buyuyor masallah
Zeynepppdyg Asillll rn pahalı kremleri aldım kullandım yinede çatladım😅bence akışına bırakın önemli olan sağlıkla kavuşmak 🌸
Sehersudi Asillll zayıf ve vücudu kuru olanlar hemen çatlıyor. Benim vücudum esnek ti bide yağlıydı o yüzden hiç çatlamadım. Ama kız kardeşim zayıftı çok üzülmüştüm ona baya çatlamıştı.
Sehersudi Asillll aman boşver bebeklerini kucağına alınca onlar aklına bile gelmez. Eşin de akılı ise hiç görmezlikten gelsin. Hazırlar anlayışsız sürekli dile getiriyor böyle şeyleri.