BurcuMusti3107 Anişler merhaba bebek odası aldınız mı fiyatlar nasıl birde ben cibinlik alacağım böyle bildiğiniz güvenilir sayfalar var mı önerebilir misiniz 🙏
Deletedmom623737 BurcuMusti3107 hazır odalar pahalı geldiği için kendim takım yapmaya çalıştım ikeadan beyaz Şifonyer aldım beyaz montesori yaptırdım bide anne yani beşiği aldım
Bayancorek BurcuMusti3107 Trendyoldan oda takımı aldım. Büyüyebilen beşik+şifonyer +3 kapılı gardrop 4200 tl verdim. 🌸🤗 Anne yanı içinde yine katlanabilir beşik aldım portatif, 5. Aydan sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum çünkü, o yüzden park beşik/yatak falan tercih etmedim.
BurcuMusti3107 Efemom2 yaa bende Koçtaş’a bakmıştım ama hiç güzel yoktu ve kaliteli durmuyordu o yüzden takım bakmaya başladım
BurcuMusti3107 Deletedmom623737 evet çok pahalılar ama maalesef ki herşey çok pahalı bir hafta önce baktığımla şuan baktığım fiyatlar arasında inanılmaz derecede fark var yani
Deletedmom623737 BurcuMusti3107 Evet kesinlikle öyle ben bebeğimin cinsiyetini öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım doğum yapalı 4 buçuk ay oldu ben hamileyken yine uygunmuş diyorum şimdi çok uçuk fiyatlar montesoriyi 1600 TL ye yaptırmıştım şimdi 3500 olmuş
Motherandbaby Kbra52 kullanmaya başladınız mı cibinliği çok güzel duruyorlar da toz toplar mı bebek için sağlıklı olur mu tereddütteyim. Yoksa ben de istiyorum.
Kbra52 Efemom2 link atmayı bilmiyorum ama trendyolda Pastelya cibinlik yazarsanız tüm renklerini bulabilirsiniz
Kbra52 Motherandbaby 4-5 aydır bu şekilde duruyor o yuvarlak olan yerden telini çıkarıp yıkayabiliyorsunuz ama şuan bile temiz tozu falan yok
Seyma0323 Bayancorek canim bende trendyoldan bakiyorum ama hic kaliteli durmuyor siz memunmusunuz ve resim var mi? 🙈