Meleklerim545 Anneler merhaba ben salı günü hastaneye gidecem o zaman 35 haftalık olacam yani hangi haftalarda alttan bakıyorlar bu haftalarda bakılırsa bir sorun olur mu açılma kanama vs gibi
Ormanmeyveli Meleklerim545 Acil bir durum varsa her an alttan bakabiliyorlar 28. Haftamda bakılmıştı benim açıklık şüphesiyle gittiğimde. Normalde devlet hastanelerinde suyun nişan gelmeden bakmıyorlar
nurcanqx Meleklerim545 34+5 im bugün acilden giriş yaptım normalde alttan bakmıcaktı ama su gibi akıntım oluyordu onu söyledim alttan muayene etti şuana kadar da kanama lekelenme vs olmadı
Ozlm0916 Meleklerim545 eğer nst de sancı vs. Cikarsa bakılır hemen ben sezeryan olacam ama 35 te bakıldı 2 kez alttan
ArasBulutun_annesi Ormanmeyveli alakassı yok sancın oldugunda devlet hastanesi direk bakıyor 35 haftallıkken gttm sancım vardı muanne ettiler
ArasBulutun_annesi Ormanmeyveli işte öyle degil bn gittim nst veya ultrason la bkmadan direk muayene dedi devlet hastanesinde böyle dedi çünkü bn bktrmk istememeştim
Ormanmeyveli ArasBulutun_annesi Tamam işte sancın varmış bakmışlar. Acil bir durum Yani polikliniğe girer girmez aç şeyini bakalım demiyorlar ki
ArasBulutun_annesi Ormanmeyveli acile her geldiğinzde bkmk zorundayz dedi ebe bna çünkü bn istemiyorum demiştim oda öyle cvb berdi bna hatta bna dediki sürekli muayene olmk doğumu yaklaştırır dedi
Zeynepppp23 Meleklerim545 36+ 4′te olmuştum şuan 38+6 yım 2 gün önce tekrar oldum ama hala doğum başlamadı ben doğumu başlattığını düşünmüyorum 🤦♀️
EmelBG_ Meleklerim545 Doktoruna göre değişir .Benim doktorum 40+2’de baktı cuma günüydü zorlayacağım hatta dedi korkma biraz acıyacak vs yoksa ptesi doğumu başlatacağız başlamazsa suni ile vs demişti ki gecesi aşırı su görmesiyle başlamıştı 40+3’de doğurmuştum 🌸
Minianne04 Meleklerim545 ben plesanta previayım kanamam var sürekli yasak olmasına rağmen sürekli alttan muayene ediyor previaların alltan muayenesi yasak aslında ama ediyor işte
Deletedmom_33 Meleklerim545 37 de bakacaktı doktorum. Daha önce de ağrı ile gittim 27+3 de çatı muayenesi yapıldı açılma var mı diye. Lekelenme vs olmadı bende. 37de de yapılmadı Sezeryana gün verdi günü beklemeden ertesi gün doğuma girdim zaten