Reyhanmksz Kızlar Konya’da memnun kaldığınız bi kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz? 29 haftalık hamileyim başka şehirde yaşadığım için Konya’da hiç doktora gitmedim. Doğumu Konya’da düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
4cocukannesi Reyhanmksz Selçuklu tıp fakültesi Ayşegül Kebapçılar daha sen sormadan aklindakilere cevap veriyor ilgili doktor bende 30 haftalık hamileyim 16. Haftaya kadar birçok hastaneye doktora gittim taa kii Ayşegül hanımla tanışana kadar
4cocukannesi Reyhanmksz ben henüz doğum yapmadım benimki de sezeryan olacak iki arkadaşım da sezeryan ile doğum yaptı Ayşe Gül hanıma hiçbir sorun olmadı bende devam ediyorum sizin dediğiniz ile ilgili birşey duymadım ağrılı derken belki de sezeryan olan kişinin ağrı eşiği çoktur ağrılı olmuştur bu konuyu bilemiyorum 🤷🤷🏻♀️
Hunilininbirii Medicanaya gidebilirsin benim doktorum Hikmet Karabacak memnunum muayene ücreti 350 tl
Esilam42 Reyhanmksz anıt hastanesi Sibel tüner benim 12 senelik doktorum 🥰🤗 muayene ücreti de 215 TL cnm ben çok memnunum 🤗