Selinayyy Alparslaninanneesii Evet canim çoğu kişi banada öyle diyor o yüzden bian önce başlamak lazım bakalim inşallah alicam bende
ldyarse Selinayyy ayy çok haklısın canım her şeye zam philips aventin emzikleri e bebekte 250 tl olmuş bir gün içinde fiyat değişmiş resmen trendyolda daha uygun ordan alıcam bazı şeyleri
ztrkk Selinayyy belki bebiş gösterir de ben karnımdan huylandığım için doğru düzgün bakamıyor ultrasonla doktor 😅
Eliz16 TeoMom benimde 20 Aralık gözüküyor doğum benimde sezeryan erken olabilir. Aynı olduğumuz için soruyorum belirtileriniz nedir bebeği hissediyormuşsunuz?
TeoMom Eliz16 Bu hafta iyice hisseder oldum akşamları uzanınca minik minik böyle pıt pıt yapıyor tabi çok belirgin değil siz hissediyor musunuz 🥰
Eliz16 TeoMom bende hissediyorum arada ama bağırsak hareketimi bebek mi emin olamıyorum. Her hafta doktora gidesim var daha önce kayıbım olduğu için merak ve heyecanla endişe içinde geçio
TeoMom Eliz16 Kaçıncı haftada oldu kaybın canım benim de 21. Haftada kaybım var ve 20li haftalara yaklaştıkça stres oluyorum iyice 3 haftadır gitmedim doktora çarşamba günü gideceğim ama vakit geçmek bilmiyor🥲
Tosbikannesi1 Benm de ilk gebelik ve 23 kasım 38 hafta olucaz nasipse. Sezeryan olmayı düşünüyorum. 15 Li haftalarda kızım olacağını öğrendim 😃 ismimiz de hazır babası buldu beğendi. Henüz hiç birşey almadım 30 kata gelince almayı düşünüyorum nasip olursa
Eliz16 TeoMom benim 10. Haftada kaybım oldu. Banada öyle doktordan geliyorum bikaç gün iyiyim sonra merak ve heyecanla endişe başlıyo iyi mi bişy olmadı inş triplerim. Bebek alışverişi yapasım yok var ama yok. Sağlıkla kucağımıza alırız inş 🙏🏼