Minikbebegim1999 Kızlar salak gibi belimi incittim bişey acmaya çalışıyordum kalkmayinca biraktim ama belim incidi agridi biraz korktum hemen uzandim cok şükür geçti bisey olmaz inşallah demi Sizinde böyle yanlış hareketleriniz oluyormu
Pheebs Dinlenin belinizi yastıkla destekleyin. Ters bir hareketle bile olabiliyor bazen canınızı sıkmayın. Hamileyseniz İçiniz rahat etmesi açısından bir doktora da görünün isterseniz bebek için.
Minikbebegim1999 Pheebs bugun gittim daha hersey yolunda dedi cok şükür agrim olursa giderim mutlaka suanda geçti
Pheebs Minikbebegim1999 Oh çok sukur o zaman caninizi sıkmayın geçer gider Allahın izniyle. Oluyor böyle şeyler 😊
Minikbebegim1999 Pheebs ya hareketi yaptikdan sonra diyorm acidi diye cok zorlamadim hemen biraktm uzandim da korktum sonra
Minikbebegim1999 Pheebs ne gibi durumlarda korkmam gerekiyor ağrı geçmezse yada kanama eşlik ederse mi?
Pheebs Minikbebegim1999 Kac haftalik hamilesiniz? Haftanız büyükse bebek hareketlerini de takip edebilirsiniz. Siz doktora gittikten sonra mı oldu bu durum? Yani içiniz rahat etmeyecekse bence tekrar bir gorunmenizde fayda var nolur nolmaz kendinizi de strese sokmamis olursunuz.
Minikbebegim1999 Pheebs 10 haftalik evet ya doktordan sonra oldu işte ağrım olursa mutlaka gidicem tekrar şuanda iyi olduğum için uzanıyorum inşallah bi sorun olmaz
Pheebs Minikbebegim1999 Oyyy minikmis daha 😊 siz kendinizi ve ağrılarınzi takip edin içinize sinmezse acilden giriş yaparsınız bakarlar 😊 cok geçmiş olsun🌸
Minikbebegim1999 Pheebs teşekür ederim iyim inşallah böylede kalir anlik agridi belim herhalde çok çektim garajin kapisini acmaya calişiyodum çekince açamadım sonrada agridi saten yani bisey felan kaldirmadim sadece zorladım biraz galiba