yagmur_225 Bugün 8 haftalık olduk bitmeyen bi düşük enerji ve bıkkınlık var. Düşük riskim olduğu için sürekli yatıyorum bu da beni baya bi etkiledi 🥺 benim gibi olan kızçeler var mıı ?
Eldgrn yagmur_225 Allah’a şükür düşük riskim yok canım ama sürekli bende de bıkkınlık hissi var bende evdeyim sürekli hiçbir şeye halim yok evin işini gücünü yapmaya hakim yok o kadar zor geliyor ki herşey 8+2 yim evde yavaş yavaş anca işimi halledebiliyorym
Pijamaskeliler yagmur_225 daha önce 3 kaybim var die bundan baştan beri herşey yasak iş yapmak ayakta durmak sadece wc gidiyorum o yüzden benim de enerji yererde 10+4 olduk çarşamba kontrol var korkudan da günler geçmio
yagmur_225 Eldgrn ben işimi gücümü yavaş yavaş yapabilsem biraz rahatlarım onu da yapamıyorum hep birileri geliyor yardıma bi an önce geçse bu süreç diye dua ediyorum 🥺🤲🏻
Eldgrn yagmur_225 olsun canım sakın canını sıkma inşallah her şey daha güzel yoluna girecek o zaman istediğini istediğin gibi yaparsın
yagmur_225 Pijamaskeliler Allah yardımcın olsun canım dikkat et sen de sağ Salim kavuşalım inşallah 🤲🏻
Aysbsky Benimde düşük tehlikem var 11+1 onun psikolojisimi yoksa sürekli yatmanın getirdiği bişeymi bilmiyorum duş almak bile zor geliyo afedersiniz salak gibiyim algılamam bile bozuldu gerçekten
yagmur_225 Aysbsky duş almak ve wc ye gitmek benim için tam anlamıyla korku zaten yine kanamam olucak sanıyorum her seferinde
seymanuurr Bende öyleydim kendi yaptığım gibi olmuyor kalkamiyorsun evinde rahat hissedemiyorsun falan çok şükür sağlıklı olduğunu duyunca geçip gidiyor herşey bide iş yeri izin vermemişti bana şimdi 3 aylık olduk o risk hep var ama moralinizi yüksek tutun
yagmur_225 seymanuurr öyle yapmaya çalışıyorum ben de canım kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bazen karamsarlık oluyo işte . Bu süreçte geçecek hayırlısıyla🤲🏻
seymanuurr Sevdiğiniz şeyler yapın müzik olsun film olsun abur cuburunuzu ne yemek istiyorsanız alın izleyin yatin ve size iyi gelecek insanlar olsun evinizde obur türlüsü inanın o kadar zordu ki
yagmur_225 seymanuurr o kadar haklısın kiiii etrafta destek olması gerekirken köstek olan insan çokkk