TazeAnne06 Twinmommm benim oğluşum dönmedi o yüzden sezaryen olcam yeterki sağlıkla doğsunlar hiç umrumda değil yarın 37+3 olcam bakalım gittiğimde ne yapacaklar 😇
Twinmommm TazeAnne06 Aynen öyle valla benimde umrumda değil nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏😇
TazeAnne06 Gamzesaa demekki yolunda gitmeyen durumlar gelişmiş dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Gamzesaa Kaya13 Bimucizeee Bir sorun yoktu aslında 2 kontroldür tansiyonum sınırda çıkıyor 130\70 gibi bide hem bebeklerin hemde benim kilo alımım durdu hatta zayıflamaya başladım -3 kg kadar vücudun kaldırmıyor demek ki beklemeye gerek yok kuvözde büyüsünler dedi
Kaya13 Gamzesaa anladım sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏 bizimde rahim ağzı kısalmış bakalım napcak sıpalar
Gamzesaa Kaya13 rahim ağzı kısalığını çok dert etmeyin belirgin bi açılma olmadığı sürece sorun yaratmıyor benim daha 20. Haftada kısalmaya başlamıştı su an bile daha iyi durumda
Kaya13 Gamzesaa hicbirini tuketmiyorum 🙈 bakalım 2 hafta daha sıksak disimizi 36 olcaz Allah’ın izniyle
Gamzesaa Kaya13 rahim ağzı kısalığından mı erken yaptırdı ben daha bugun yaptırdım ilk dozu persembe doğum planlamasına rağmen
Kaya13 Gamzesaa yok 28.haftada sancım olmuştu her ihtimale karşı yaptık sonra ilaçlarla durdu sancı şükür bu haftaya geldik şimdi de rahim ağzı zora sokuyor bizi
ecenaz891 Kaya13 ciğer geliştirici vurulurken rahim ağzı kaçtı vurulduktan sonra günlerinizi nasıl geçirdiniz beslenme ve hareketleriniz nasıldı, sancı rahim ağzı kısalığı , açılmanız olmus muydu bunlar ile ilgili tedavi alarak mı 36 gördünüz
Gamzesaa ecenaz891 benim 26 mm ydi çok kısa değil aslında 21. haftaya göre kısa olduğunu söylemişti sonra herhangi bişey yapmadan kısalık artmadı
Kaya13 ecenaz891 en son kontrolüm 4 temmuzdaydı ve o zamana kadar hep 41 mm di rahim ağzı uzunluğu.. ciğer gelistirirciden sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta bu haftaya kadar genel olarak rahattım bı kaç gündür ödemim var ayaklarımda kaşınma var ara ara da regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama nst de aman aman bı sancı çıkmadı şükür herhangi bi açılmamda olmadı.. bu arada 34+3 üm 36 yı görmekte nasip olur inşallah
ecenaz891 Kaya13 masallah🙏🏻 Benimde 31 de 11 mm rahim ağzı uzunluğu ölcüldü dr risk olduğunu söyledi 34 -35 insallah görürüm. açılmam yok hafif sancı ve bariz kısalma
Kaya13 ecenaz891 benimde hafif sancılarım oluyo biraz daha dayanir inşallah yavrular 🙏 ikiside baş geliş birde benim o yüzden alttan çok baskı oluyo