Reyhan123 Arkadaşlar 32 haftalığım alt karnımda kramp var ara ara kitleniyorum sebebi nedir ? Tecrübesi olan var mı
mucizemizibekliyoruzz Reyhan123 çok kötüyseniz bi acile gidin ultrasonla baksınlar. Burdan kimse bilemez ki şuan 😞
Kadze Reyhan123 ben cok sık yasıyoeum nazen yürüyemiyorum o kramptan sancıdsn nst ye fln bagladıöar sancı yok kalp atısı iyi magnezyumu sabah aksam içmememi söledi doktor ztn haftalık kontrol e diliyorum artık buarada 32.haftadayım bende
Melikedrsn Reyhan123 bende aynı şikayetten dün gece gittim hatta doğuruyorum sandım 😂 33. Haftamdayım doktorum artık krampların gireceğini söyledi vücudun Doğuma hazırlanıyo dedi.
BerrinMercanKaraca Reyhan123 bende aynı şikayetten acile gittim Doğum sancısı çıkmadı bebek makat pozisyonda ayakları aşağıda vuruyor normal herhangi bi zaman döner dedi ertesi gün kesildi ağrılarım arada bir tine oluyor anlıyorum artık pozisyon dan kaynaklandığını
Suleberkan Bende 20+3 haftalık hamileyim karnım aşşaya düşcek gibi agrım oldu gece yürümemi engelledi kramp şeklinde sanki idrar baskısı gibi bi ağrıydı sizede normalmi