cahillesohbetikestim HurremSultan ablamlar bimden alıp getirmişler. Hem görüntü hem tad bimden beklenmeyecek kalitede 😅
HurremSultan hepoyleolurzaten kiz her içtiğiniz kahvenin resmini ki çekiyorsunuz gxhxux nasil çekiyorsunuz ben bugün kahve yaptım ağzımla mi burnumla mi içtim bilmiyorum gxkxxu çikolataları ağzıma depip kahveyle erittim resmen🤣🤣
hepoyleolurzaten HurremSultan Ahahahha kız yok instagramda paylaşacağım için çekmiştim bunu. Normalde de post açılırsa diye kendim içerken çekiyorum 🤣
HurremSultan Deletedmom21662 helal olsun ben fırsat bulamıyorum 😁 canım bebem oda içmek istiyorum bir tadına baksa dünyayı tersten görecek haberi yok😁
Deletedmom21662 HurremSultan benim bebiş daha ufak anlamıyor ama 5 yaşındaki meraklı kahvemi çalıyor bazen 🤦♀️
HurremSultan hepoyleolurzaten Ay kahveyi zor iciyorum ben ağzımı bulmam zor oluyor hxgxxh birde resim çekememnxhsx o yuzden şaşırdım
HurremSultan cahillesohbetikestim qhahab ben evimi bimden diziyorum resmen bende niye yok nasıl kaçırmışım 😄
HurremSultan cahillesohbetikestim eskiden sabah kapıda beklerdim😄 şimdi bebek olunca ne kalırsa bahtıma diyorum gxmxbx